Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

20 juni 2019 | Bron: Telegraaf

Anonieme meldingen over liquidatie Rotterdam

Het OM verdenkt een 29-jarige man uit Rotterdam ervan betrokken te zijn geweest bij de liquidatie van zijn 64-jarige oom. Dit kwam afgelopen juni naar voren tijdens de eerste zitting waarbij de verdachte en twee overige mannen terecht stonden op verdenking van betrokkenheid van de moord. Meerdere meldingen via Meld Misdaad Anoniem gaven informatie over deze desbetreffende zaak, waardoor het OM diverse verdachten beeld kreeg.

De 64-jarige Rotterdamse werd vorig jaar oktober op in zijn auto neergeschoten in Kralingen. Hij overleed een week later aan zijn verwondingen. Justitie spreekt van een afrekening, vanwege het feit dat de 64-jarige man in het verleden actief was in de drugshandel. Zijn 29-jarige loopjongen en zijn 31-jarige neef worden door justitie aangemerkt als verdachten, omdat DNA op de vluchtscooter van één van de twee is aangetroffen. Verder hadden de twee ook contact over de liquidatie. Wie echter de opdracht tot de liquidatie heeft gegeven is tot op heden nog onduidelijk. De drie verdachten ontkennen betrokkenheid.

24 augustus 2023
Bron: 112 Rijnmond

Politie ontdekt hennepkwekerij in woning Rotterdam

De politie heeft op 24 augustus een hennepplantage aangetroffen in een woning aan het Santandererf in Rotterdam. Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de locatie in beeld. In totaal zijn 150 hennepplanten geruimd en is een 37-jarige man aangehouden.

Ga naar
25 juli 2023
Bron: Politie.nl

Vier aanhoudingen drugspand Rotterdam

De politie heeft op 24 juli vier verdachten aangehouden in een woning aan de Botersloot wegens het aantreffen van drugs, gerelateerde goederen en een wapen. De verdachten, drie mannen van 36, 36 en 47 jaar en een 38-jarige vrouw, kwamen allen uit Rotterdam. Mede dankzij een anonieme tip kwamen de agenten hen op het spoor.

Ga naar
09 mei 2023
Bron: Politie.nl

Aanhouding bedreiging in metro met vuurwapen in Rotterdam

De politie heeft op 9 mei een 35-jarige man uit Rotterdam aangehouden op verdenking van bedreiging met vuurwapen in de metro in oktober 2022. De politie kwam de verdachte op het spoor dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem naar aanleiding van het opsporingsprogramma Bureau Rijnmond. De man had tijdens een ruzie in de metro iemand bedreigd met een vuurwapen door het op z’n hoofd te plaatsen. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies