Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

28 juni 2019 | Bron: Politie.nl

Ondermijningsactie in Breda groot succes

Eind juni heeft in Breda een zogenaamde ‘veegweek’ plaatsgevonden. Dit is een integrale actie vanuit de politie tegen ondermijnende criminaliteit. Naar aanleiding van meldingen via Meld Misdaad Anoniem is de politie een onderzoek gestart met als resultaat; het in beslag nemen van zowel drugs, geld als wapens. Een kort overzicht van de week:

Maandag 24 juni:

De politie is twee woningen binnengetreden aan de Stadhouderstraat, waarbij de bewoners zijn aangehouden op verdenking van wapen- en drugsbezit. Verder werd ook een bedrag van 3.100 euro in beslag genomen.

Dinsdag 25 juni:

Op basis van verdenking van witwassen en verboden wapenbezit is een bewoner aan een pand in de Hobokenstraat aangehouden. Daarnaast trof de politie een contant bedrag van 9.100 euro aan en werden de voertuigen in beslag genomen.

Donderdag 27 juni:

Deze veegweek werd met succes afgesloten. In de Provooststraat zijn twee mensen, een man en vrouw, in hun woning gearresteerd op verdenking van drugshandel. De politie trof in de woning 80 gram heroïne, 8.200 euro contact geld, kleine hoeveelheden MDA, cocaïne en hennep en een vuurwapen met bijbehorende munitie aan.

28 januari 2024
Bron: Digitaalburg

Politie rolt drugslab op in woning Breda

De politie in Breda heeft op 26 januari een klein drugslab opgerold in een woning. Naar aanleiding van een anonieme tip kwamen de agenten de woning aan 't Blok op het spoor. Er is tot op heden nog geen verdachte aangehouden in de zaak.In de woning werd een klein werkend drugslab gevonden. Hierbij werden ruim 350 hennepstekken en 100 XTC-pillen aangetroffen. De woning is volledig ontruimd door speciale eenheden.

Ga naar
15 januari 2024
Bron: Brabants Dagblad

Huiszoeking Breda leidt tot vangst verdovende middelen

Tijdens een doorzoeking van een woning op vrijdag 12 januari heeft de politie in de Bredase wijk Tuinzigt een handelshoeveelheid aan verdovende middelen gevonden. De politie ging op onderzoek uit nadat er meerdere (anonieme) meldingen waren binnen gekomen.Het onderzoek kwam niet zomaar uit de lucht vallen. In de maanden voor de doorzoeking werd er namelijk al gepost bij de woning. Daarbij stuitte de politie regelmatig op bekende drugsgebruikers rondom de woning. Hierdoor groeide het vermoeden van drugsdealen vanuit de woning. De bewoner van het pand is als verdachte aangemerkt en verhoord. Het is aan de gemeente om over te gaan tot verdere maatregelen, zoals het (tijdelijk) sluiten van het pand.

Ga naar
28 september 2022
Bron: Omroep Brabant

Anonieme tip leidt naar automatisch vuurwapen en drugs in woning Breda

In een huis aan de Ahornstraat in Breda heeft de politie op 27 september een automatisch vuurwapen, patronen en drugs aangetroffen. Dit gebeurde mede dankzij een melding via Meld Misdaad Anoniem. Naast het automatische vuurwapen en de bijbehorende patronen troffen de agenten ook nog hennep en BMK, een grondstof voor amfetamine, aan. De bewoonster van het huis is aangehouden. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies