Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

28 juni 2019 | Bron: Politie.nl

Ondermijningsactie in Breda groot succes

Eind juni heeft in Breda een zogenaamde ‘veegweek’ plaatsgevonden. Dit is een integrale actie vanuit de politie tegen ondermijnende criminaliteit. Naar aanleiding van meldingen via Meld Misdaad Anoniem is de politie een onderzoek gestart met als resultaat; het in beslag nemen van zowel drugs, geld als wapens. Een kort overzicht van de week:

Maandag 24 juni:

De politie is twee woningen binnengetreden aan de Stadhouderstraat, waarbij de bewoners zijn aangehouden op verdenking van wapen- en drugsbezit. Verder werd ook een bedrag van 3.100 euro in beslag genomen.

Dinsdag 25 juni:

Op basis van verdenking van witwassen en verboden wapenbezit is een bewoner aan een pand in de Hobokenstraat aangehouden. Daarnaast trof de politie een contant bedrag van 9.100 euro aan en werden de voertuigen in beslag genomen.

Donderdag 27 juni:

Deze veegweek werd met succes afgesloten. In de Provooststraat zijn twee mensen, een man en vrouw, in hun woning gearresteerd op verdenking van drugshandel. De politie trof in de woning 80 gram heroïne, 8.200 euro contact geld, kleine hoeveelheden MDA, cocaïne en hennep en een vuurwapen met bijbehorende munitie aan.

18 juni 2024
Bron: Bredavandaag.nl

Twee aanhoudingen in Breda voor drugs- en rookwaarhandel via postbedrijf

Twee mannen uit Breda zijn op 18 juni aangehouden voor de handel in softdrugs, medicijnen en rookwaren via een postbedrijf. Bij een doorzoeking van hun bedrijfspand aan de Charles Petitweg trof de politie een grote hoeveelheid softdrugs en rookwaar aan. De aanhoudingen waren mede het gevolg dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. De verdachten zitten vast voor verder onderzoek. 

Ga naar
28 april 2024
Bron: 112brabant.nl

Minderjarige drugsdealer aangehouden in Breda

De politie heeft op 27 april een 17-jarige jongen uit Breda aangehouden. De jongen probeerde te vluchten, maar werd na een korte achtervolging toch staande gehouden. Agenten reden over de Heuvelbrink toen zij een auto zagen rijden die hen opviel. Over dit voertuig was een anonieme tip binnengekomen over mogelijke drugshandel. Na een stopteken controleerden de agenten het voertuig, waardoor de 17-jarige verdachte zenuwachtig werd en op de vlucht sloeg. Tijdens de vlucht bleek hij zakjes softdrugs, contant geld en een telefoon weggegooid te hebben. 

Ga naar
28 januari 2024
Bron: Digitaalburg

Politie rolt drugslab op in woning Breda

De politie in Breda heeft op 26 januari een klein drugslab opgerold in een woning. Naar aanleiding van een anonieme tip kwamen de agenten de woning aan 't Blok op het spoor. Er is tot op heden nog geen verdachte aangehouden in de zaak.In de woning werd een klein werkend drugslab gevonden. Hierbij werden ruim 350 hennepstekken en 100 XTC-pillen aangetroffen. De woning is volledig ontruimd door speciale eenheden.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies