Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

28 juni 2019 | Bron: Politie.nl

Ondermijningsactie in Breda groot succes

Eind juni heeft in Breda een zogenaamde ‘veegweek’ plaatsgevonden. Dit is een integrale actie vanuit de politie tegen ondermijnende criminaliteit. Naar aanleiding van meldingen via Meld Misdaad Anoniem is de politie een onderzoek gestart met als resultaat; het in beslag nemen van zowel drugs, geld als wapens. Een kort overzicht van de week:

Maandag 24 juni:

De politie is twee woningen binnengetreden aan de Stadhouderstraat, waarbij de bewoners zijn aangehouden op verdenking van wapen- en drugsbezit. Verder werd ook een bedrag van 3.100 euro in beslag genomen.

Dinsdag 25 juni:

Op basis van verdenking van witwassen en verboden wapenbezit is een bewoner aan een pand in de Hobokenstraat aangehouden. Daarnaast trof de politie een contant bedrag van 9.100 euro aan en werden de voertuigen in beslag genomen.

Donderdag 27 juni:

Deze veegweek werd met succes afgesloten. In de Provooststraat zijn twee mensen, een man en vrouw, in hun woning gearresteerd op verdenking van drugshandel. De politie trof in de woning 80 gram heroïne, 8.200 euro contact geld, kleine hoeveelheden MDA, cocaïne en hennep en een vuurwapen met bijbehorende munitie aan.

28 september 2022
Bron: Omroep Brabant

Anonieme tip leidt naar automatisch vuurwapen en drugs in woning Breda

In een huis aan de Ahornstraat in Breda heeft de politie op 27 september een automatisch vuurwapen, patronen en drugs aangetroffen. Dit gebeurde mede dankzij een melding via Meld Misdaad Anoniem. Naast het automatische vuurwapen en de bijbehorende patronen troffen de agenten ook nog hennep en BMK, een grondstof voor amfetamine, aan. De bewoonster van het huis is aangehouden. 

Ga naar
18 augustus 2022
Bron: NOS.nl

Anonieme tip leidt naar duizenden liters helium in woonwijk Breda

De gemeente Breda heeft op 18 augustus 3.000 liter onveilig opgeslagen helium ontdekt. Een grote hoeveelheid flessen was opgeslagen in een garagebox, midden in een woonwijk. Het bezit van helium is niet verboden, maar het moet wel veilig en in een goed geventileerde ruimte zijn opgeslagen. Daarnaast mag er niet meer dan 125 liter helium bij elkaar liggen. De gemeente kwam de vondst op het spoor dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. Alles is in beslag genomen en vernietigd. 

Ga naar
13 juni 2022
Bron: Politie.nl

Dumping drugsafval in Ossendrecht; twee verdachten aangehouden

De politie heeft op 13 juni een 32-jarige man uit Breda aangehouden als tweede verdachte in de zaak rondom de dumping van drugsafval aan de Herenweg in Ossendrecht. Naar aanleiding van beelden in Opsporing Verzocht en Bureau Brabant kwam informatie naar voren, waaronder ook een anonieme melding via M. Enkele weken daarvoor werd een andere verdachte aangehouden wegens verdenking van drugsafvaldumping. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures