Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

19 juli 2019 | Bron: Politie.nl

Meerdere aanhoudingen Hellevoetsluis na M.-tips

In een onderzoek naar drugshandel in Hellevoetsluis heeft de politie in juli vijf personen aangehouden. Aanleiding voor het onderzoek waren meldingen via Meld Misdaad Anoniem en klachten vanuit de wijk over mogelijke drugshandel in de straat Atalanta. Agenten gingen vervolgens polshoogte nemen in de bewuste straat en ervaarden verdachte activiteiten rondom twee woningen. Bij de doorzoeking van de woningen werd onder andere harddrugs en veel contact geld aangetroffen. Twee mannen (53 en 57 jaar) en twee vrouwen (33 en 39 jaar) zijn aangehouden. Een vijfde verdachte, tevens één van de bewoners van de panden, werd ook aangehouden vanwege drugshandel. Daarnaast werd ook zijn auto in beslag genomen.

14 december 2018
Bron: GrootHellevoet.nl/AD.nl

M.-tip leidt naar 3.000 kilo illegaal vuurwerk Hellevoetsluis en Spijkenisse

Op 28 november is een 26-jarige man uit Hellevoetsluis aangehouden op verdenking van handel in illegaal vuurwerk. De politie kwam de man mede op het spoor dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. Op diverse locaties is bijna 3.000 kilo illegaal vuurwerk in beslag genomen.In twee panden in Spijkenisse en Hellevoetsluis werd ongeveer 2.300 kilo aangetroffen. Het pand in Spijkenisse was in de buurt van een indoor speelparadijs en het pand in Hellevoetsluis was nabij een tankstation. Bij een bekende van de man lag nog eens 250 kilo en in de auto van de verdachte lag ook meer dan 300 kilo vuurwerk.De Hellevoeter is op 4 december voorgeleid aan de rechter-commissaris in Rotterdam. Deze besloot de voorlopige hechtenis met veertien dagen te verlengen.

Ga naar
27 augustus 2015
Bron: Politie.nl

Hennepkwekerij opgerold in Hellevoetsluis

Na een tip via Meld Misdaad Anoniem trof de politie op 27 augustus een hennepkwekerij aan in Hellevoetsluis. In een woning aan de Uniceflaan werden twee personen (man van 54 en vrouw van 42) aangehouden. Naast de hennepkwekerij vond de politie een alarmpistool. Ook nam de politie twee auto’s, bijna vierduizend euro in contanten en een ongeopende kluis in beslag.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies