Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

06 augustus 2019 | Bron: BN de Stem

Burgemeester Vught sluit ‘drugswoning’ na M.-tip

De burgemeester van Vught heeft een woning aan de Esscheweg voor vier maanden gesloten wegens het overtreden van de Opiumwet. De politie startte eind mei, na aanleiding van een M.-tip, een onderzoek naar de woning en besloot vervolgens het pand binnen te treden. Daar troffen zij verschillende hennepkwekerijen met bijbehorende apparatuur, hennepstekjes en chemicaliën aan.

Ook in december 2016 trof de politie in deze woning meer dan de toegestane hoeveelheid hennep en hennep gerelateerde goederen aan. De burgemeester heeft de eigenaar toen uitdrukkelijk gewaarschuwd dat bij een herhaalde overtreding de woning wordt gesloten.

04 januari 2021
Bron: Ed.nl

Burgemeester Vught sluit woning na aantreffen hennepkwekerij

Een woning aan de Vlasmeersestraat in Vught wordt voor een half jaar gesloten wegens het eerder aantreffen van een professionele hennepkwekerij. Dat heeft de burgemeester bepaald. Op 2 december ontmantelde de politie de hennepkwekerij met in totaal 81 hennepplanten. Daarnaast werden meerdere zakken met daarin resten van eerder oogsten aangetroffen. De politie kwam de kwekerij op het spoor dankzij een melding via Meld Misdaad Anoniem. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies