Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

19 augustus 2019 | Bron: Rechtspraak.nl

Anonieme melding leidt tot sluiting drugswoning Hengelo

De rechtbank van Overijssel heeft het beroep tegen de sluiting van een horecagelegenheid in Hengelo ongegrond verklaard. Naar aanleiding van een M.-tip stelde de politie een onderzoek in naar de handel in verdovende middel in de woning. Op basis daarvan besloot de politie op een later moment het pand te betreden en troffen zij Xtc-pillen, cocaïne en cannabis aan. Er is één persoon gearresteerd. Vervolgens is besloten om het pand voor de komende twaalf maanden te sluiten. De rechter vond deze eerdere uitspraak gegrond. 

16 december 2022
Bron: Tubantia.nl

Duizenden namaakschoenen mede dankzij anonieme tips in beslag genomen in Hengelo

De politie in Hengelo heeft op 16 december in totaal 2.500 dozen met nagemaakte merkschoenen in beslag genomen. Op meerdere locaties werden de dozen met valse artikelen aangetroffen. De politie kwam de voorraad valse artikelen op het spoor mede dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem. 

Ga naar
16 mei 2021
Bron: Tubantia.nl

Politie vindt vijf kilo hennep in woning Hengelo

Mede naar aanleiding van tips via Meld Misdaad Anoniem heeft de politie een reeds geoogste hennepkwekerij ontmanteld in een woning aan de Leuvenstraat in Hengelo. Op de eerste etage troffen agenten ruim vijf kilo gedroogde henneptoppen aan. Alles is in beslag genomen en twee personen zijn aangehouden.

Ga naar
12 januari 2021
Bron: Tubantia.nl

Hennepkwekerij in Hengelo ontdekt na anonieme tip

Mede naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem heeft de politie op 12 januari een hennepkwekerij ontmanteld aan de Gerrit Peuscherstraat in Hengelo. In totaal werden 250 hennepplanten met bijbehorende attributen aangetroffen. Daarnaast was er ook sprake van diefstal van stroom. Eén persoon is aangehouden.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies