Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

20 augustus 2019 | Bron: Rechtspraak.nl

M.-tip over illegale wildvang leidt tot veroordeling broers

De rechtbank van Rotterdam heeft een twee mannen veroordeeld tot een voorwaardelijk celstraf van drie maanden en geldboete 7.500 euro. Dankzij een M.-tip kwam de politie de daders op het spoor. Zij maakten zich schuldig aan jarenlange illegale wildvang door middel van lokkooien om hen vervolgens te doden. 

Met luchtopnames en foto’s kon de politie vaststellen dat er lokkooien en gerelateerde attributen op het terrein van de daders aanwezig waren. Dit deed het vermoeden van illegale wildvang groeien, waarna de politie besloot tot een huiszoeking. Tijdens het betreden van de woning werden meerdere wapens, munitie en geluidsdempers aangetroffen. 

24 augustus 2023
Bron: 112 Rijnmond

Politie ontdekt hennepkwekerij in woning Rotterdam

De politie heeft op 24 augustus een hennepplantage aangetroffen in een woning aan het Santandererf in Rotterdam. Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de locatie in beeld. In totaal zijn 150 hennepplanten geruimd en is een 37-jarige man aangehouden.

Ga naar
25 juli 2023
Bron: Politie.nl

Vier aanhoudingen drugspand Rotterdam

De politie heeft op 24 juli vier verdachten aangehouden in een woning aan de Botersloot wegens het aantreffen van drugs, gerelateerde goederen en een wapen. De verdachten, drie mannen van 36, 36 en 47 jaar en een 38-jarige vrouw, kwamen allen uit Rotterdam. Mede dankzij een anonieme tip kwamen de agenten hen op het spoor.

Ga naar
09 mei 2023
Bron: Politie.nl

Aanhouding bedreiging in metro met vuurwapen in Rotterdam

De politie heeft op 9 mei een 35-jarige man uit Rotterdam aangehouden op verdenking van bedreiging met vuurwapen in de metro in oktober 2022. De politie kwam de verdachte op het spoor dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem naar aanleiding van het opsporingsprogramma Bureau Rijnmond. De man had tijdens een ruzie in de metro iemand bedreigd met een vuurwapen door het op z’n hoofd te plaatsen. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies