Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

09 januari 2020 | Bron: AD.nl

Resultaat M.-tip: acht aanhoudingen en 41 kilo hennep

De politie hield op 9 januari acht personen aan bij een hennepknipperij in een woning aan de Hondstraat in Velddriel. Dankzij een melding via Meld Misdaad Anoniem kwam de politie de knipperij op het spoor. De personen, variërend tussen de 32 tot en met 59 jaar, werden op heterdaad betrapt. De hennepplanten, 41 kilo gedroogde hennep en de bijbehorende apparatuur is in beslag genomen.

08 november 2023
Bron: Brabants Dagblad, Bommelerwaardgids

Burgemeester sluit drugspand in Velddriel

De burgemeester van Velddriel heeft op 8 november een drugspand gesloten op grond van de Opiumwet. In twee ruimten van een loods werd bij een inval een actieve hennepkwekerij aangetroffen. Het drugspand kwam aan het licht dankzij een M.-tip. Een 49-jarige man is als verdachte aangehouden. Burgemeester Geurts heeft gebruik gemaakt van zijn bevoegdheid om het pand te sluiten. Met de sluiting van een jaar wil de burgemeester een duidelijk signaal afgeven dat er in de gemeente Maasdriel geen plaats is voor criminele activiteiten.

Ga naar
27 december 2020
Bron: Politie.nl

Politie vindt 50 kilo illegaal vuurwerk in Velddriel

Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem hebben agenten op 26 december onderzoek gedaan bij een woning in Velddriel vanwege het vermoedelijk opslaan van illegaal vuurwerk. In de schuur achter het huis troffen agenten ruim 50 kilo illegaal vuurwerk aan, waaronder cobra’s, mortieren en lawinepijlen. Alles is in beslag genomen en zal worden vernietigd. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies