Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

21 januari 2020 | Bron: Omroep Gelderland

Woning Hulshorst gesloten vanwege drugshandel

De gemeente Nunspeet heeft aan de Oudeweg een recreatiewoning gesloten waar drugs werd gedeald. De woning gaat drie maanden op slot. Burgemeester Breunis van de Weerd van Nunspeet laat weten er mede dankzij een M.-tip in de woning harddrugs is aangetroffen.

31 oktober 2019
Bron: Gelderlander.nl

1.450 kilo illegaal vuurwerk aangetroffen in schuur Nunspeet

Naar aanleiding van een M.-tip trof de politie eind oktober bij een woning aan de Bovenweg in Nunspeet ruim 1.450 kilo zwaar illegaal vuurwerk aan. De hoeveelheid was in een schuurtje naast het huis opgeslagen. Het vuurwerk is in beslag genomen en de eigenaar is aangehouden. 

Ga naar
31 oktober 2019
Bron: blikopnieuws.nl

Kilo’s harddrugs aangetroffen in woning Nunspeet

Dankzij een melding via Meld Misdaad Anoniem startte de politie een onderzoek naar vier verdachten. Hieruit bleek dat zij zich bezighielden met drugshandel in Nunspeet. Zij werden allen door de politie aangehouden. De politie besloot hierna de woning van één van de verdachten te doorzoeken. Daar troffen de agenten een handelshoeveelheid van (hard)drugs en wapenmunitie aan. Alles is in beslag genomen en het huis is door de burgemeester voor de aankomende drie maanden gesloten.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies