Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

20 februari 2020 | Bron: Politie.nl

Vijf hennepkwekerijen ontmanteld dankzij M.-tips

De politie heeft in Fijnaard en Roosendaal vijf hennepkwekerijen ontmanteld dankzij meerdere anonieme meldingen via M. Naar aanleiding van deze M.-tips deed de politieonderzoek naar vijf woningen en vond genoeg bewijs tot het overgaan van huiszoekingen op de volgende adressen:

  1. In een woning aan de Sprookjeshof in Fijnaart trof de politie een hennepkwekerij met in totaal 207 hennepplanten aan en in een woning aan de Flintdijk in Roosendaal vond de politie 90 moederplanten en ongeveer 4.500 hennepstekken.  
  2. In een woning aan de Moerasberg in Roosendaal troffen agenten 88 hennepplanten aan op de zolder van de woning.    
  3. In een woning aan de Mathildadonk in Roosendaal stuitte de politie op 240 hennepplanten, verdeeld over drie kweekruimtes.  
  4. En tot slot trof de politie in een woning aan de Heijermanslaan in Roosendaal nogmaals een hennepkwekerij met 121 hennepplanten aan. Daarnaast stuitte de politie ook op hoeveelheden harddrugs, waaronder cocaïne, amfetamine en XTC.
30 december 2022
Bron: NOS

Politie vindt 650 kilo vuurwerk in woning Roosendaal dankzij anonieme tip

De politie heeft op 30 december in een woning in Roosendaal in totaal 650 kilo vuurwerk aangetroffen. Mede dankzij een anonieme tip kwam de politie de locatie op het spoor. In eerste instantie gaf de bewoonster aan dat er geen vuurwerk aanwezig was in de woning, maar gaandeweg vond de politie steeds meer vuurwerk. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EDO) werd opgeroepen vanwege het ontploffingsgevaar. De gemeente heeft de bewoners een dwangsom van 10.000 opgelegd als ze nogmaals de fout ingaan. 

Ga naar
24 september 2022
Bron: Politie.nl

6.000 hennepstekken in beslag genomen in pand Roosendaal

Op 23 september heeft de politie in een pand aan de Burgemeester Freijterslaan in Roosendaal een grote hennepstekkerij ontmanteld. De politie kwam de hennepstekkerij op het spoor dankzij meldingen via Meld Misdaad Anoniem. De stekkerij bestond uit bijna 6.000 hennepstekjes en 172 hennepplanten. De stekjes, planten en de apparatuur zijn allemaal in beslag genomen. 

Ga naar
17 juni 2022
Bron: PZC.nl

Twee aanhoudingen na drugsvondst in woning Roosendaal

Tijdens de inval troffen de agenten ongeveer anderhalve kilo aan cocaïne, amfetamine en pillen aan. Daarnaast werd er ook tienduizenden euro’s in contant geld, drie kilo illegaal vuurwerk en 100 gram hennep gevonden. Twee bewoners zijn aangehouden. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures