Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

16 april 2020 | Bron: Leidsch Dagblad

Hennepkwekerij ontmanteld in Leiden

De politie heeft een hennepkwekerij ontmanteld in een woning aan de Isoldehof in Leiden. Agenten kwamen de hennepkwekerij op het spoor dankzij een anonieme tip. Een specialistisch bedrijf heeft de kwekerij ontruimd en vernietigd. 

14 maart 2018
Bron: Unity.nu

Hennepkwekerij in Leiden

Een M.-tip leidde de politie op 13 maart naar een hennepkwekerij in een woning op de Willem de Zwijgerlaan in Leiden. De hennepkwekerij had een grootte van ruim tweehonderd planten, met een straatwaarde van circa 17.000 euro. Er is een verdachte aangehouden.

Ga naar
26 juli 2017
Bron: Unity.nu

Hennepkwekerij in flatwoning in Leiden

De politie ontmantelde in juli een hennepkwekerij in een flatwoning aan de Corantijnstraat in Leiden. Dit gebeurde naar aanleiding van tips via Meld Misdaad Anoniem. Een speciaal hennepteam trof zestig planten aan en negentig planten die lagen te drogen. De geschatte waarde van de vondst betreft 12.300 euro.

Ga naar
30 november 2016
Bron: Politie Leiden Noord

Leidenaar aangehouden op verdenking drugshandel

Een 29-jarige man uit Leiden is op 20 november aangehouden op verdenking van drugshandel. In zijn woning in de Paramaribostraat is speed aangetroffen. Een M.-tip was aanleiding voor een politie-onderzoek.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies