Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

19 april 2020 | Bron: Politie.nl

27 aanhoudingen bij illegaal gokpand Rotterdam

Dankzij een anonieme melding kwam de politie zaterdagavond op het spoor van een illegaal gokpand aan de Innsbruckweg in Rotterdam. Op het moment van de inval waren 27 mensen in het pand aanwezig. De agenten troffen tafels met geld, fiches, kaartspellen en twee gokkasten aan. Alle aanwezigen zijn aangehouden voor witwassen en/of overtreding van de wet op de kansspelen. Ook kregen ze allemaal een boete van 390 euro voor het overtreden van de noodverordening met betrekking tot corona. Daarnaast zijn ruim 10.000 euro aan contant geld, de gokkasten en twee auto’s  in beslag genomen.

24 augustus 2023
Bron: 112 Rijnmond

Politie ontdekt hennepkwekerij in woning Rotterdam

De politie heeft op 24 augustus een hennepplantage aangetroffen in een woning aan het Santandererf in Rotterdam. Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de locatie in beeld. In totaal zijn 150 hennepplanten geruimd en is een 37-jarige man aangehouden.

Ga naar
25 juli 2023
Bron: Politie.nl

Vier aanhoudingen drugspand Rotterdam

De politie heeft op 24 juli vier verdachten aangehouden in een woning aan de Botersloot wegens het aantreffen van drugs, gerelateerde goederen en een wapen. De verdachten, drie mannen van 36, 36 en 47 jaar en een 38-jarige vrouw, kwamen allen uit Rotterdam. Mede dankzij een anonieme tip kwamen de agenten hen op het spoor.

Ga naar
09 mei 2023
Bron: Politie.nl

Aanhouding bedreiging in metro met vuurwapen in Rotterdam

De politie heeft op 9 mei een 35-jarige man uit Rotterdam aangehouden op verdenking van bedreiging met vuurwapen in de metro in oktober 2022. De politie kwam de verdachte op het spoor dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem naar aanleiding van het opsporingsprogramma Bureau Rijnmond. De man had tijdens een ruzie in de metro iemand bedreigd met een vuurwapen door het op z’n hoofd te plaatsen. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies