Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

14 juni 2020 | Bron: de Telegraaf

77-jarige Nederlandse hoofdverdachte in zaak cocaïnehandel

Volgens het Openbaar Ministerie en het Gazet van Antwerpen is de 77-jarige hoofdverdachte Willem van de G. spil in een grote smokkelzaak in een Belgisch-Nederlandse onderzoek. Van de G. is een Nederlandse eigenaar van een waterzuiveringsbedrijf in de haven van Antwerpen. 

In april 2019 kwamen meerdere containers, afkomstig uit Brazilië, aan in de haven van Rotterdam. Uit scans bleek dat in één van de twee containers 3.200 kilo cocaïne bevatte. Dit had een straatwaarde van circa 160 miljoen euro. De Nederlandse douane liet weten een melding te hebben ontvangen via Meld Misdaad Anoniem over de twee desbetreffende containers, waarna deze onder de loep werden genomen. 

24 augustus 2023
Bron: 112 Rijnmond

Politie ontdekt hennepkwekerij in woning Rotterdam

De politie heeft op 24 augustus een hennepplantage aangetroffen in een woning aan het Santandererf in Rotterdam. Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de locatie in beeld. In totaal zijn 150 hennepplanten geruimd en is een 37-jarige man aangehouden.

Ga naar
25 juli 2023
Bron: Politie.nl

Vier aanhoudingen drugspand Rotterdam

De politie heeft op 24 juli vier verdachten aangehouden in een woning aan de Botersloot wegens het aantreffen van drugs, gerelateerde goederen en een wapen. De verdachten, drie mannen van 36, 36 en 47 jaar en een 38-jarige vrouw, kwamen allen uit Rotterdam. Mede dankzij een anonieme tip kwamen de agenten hen op het spoor.

Ga naar
09 mei 2023
Bron: Politie.nl

Aanhouding bedreiging in metro met vuurwapen in Rotterdam

De politie heeft op 9 mei een 35-jarige man uit Rotterdam aangehouden op verdenking van bedreiging met vuurwapen in de metro in oktober 2022. De politie kwam de verdachte op het spoor dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem naar aanleiding van het opsporingsprogramma Bureau Rijnmond. De man had tijdens een ruzie in de metro iemand bedreigd met een vuurwapen door het op z’n hoofd te plaatsen. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies