Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

25 juni 2020 | Bron: Leeuwarder Courant

Hennepkwekerij in woning Franeker

De politie heeft op 23 juni een hennepkwekerij ontmanteld in een woning aan de Vijverstraat in Franeker. Dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem gingen agenten een kijkje nemen en troffen daar 440 hennepplanten aan. Alles is in beslag genomen en wordt vernietigd. Twee verdachten zijn aangehouden

12 januari 2024
Bron: Politie.nl

Hennepkwekerij aangetroffen in Franeker

De politie in Friesland heeft op 11 januari een ondergrondse hennepkwekerij met ruim 450 hennepplanten aangetroffen mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. Bij de inval zijn drie verdachten aangehouden.In de hennepkwekerij werden ook vele luxe goederen aangetroffen, zoals auto's, een sloep, aanhangwagens, horloges en andere sieraden. Deze zijn allen in beslag genomen. Na verder onderzoek op de locatie werd ook een afvoersysteem gevonden. Het Wetterskip en FUMO hebben het water in een sloot onderzocht waar het afvoersysteem uitkwam. In de sloot werden drugsresten aangetroffen.

Ga naar
12 januari 2024
Bron: Franeker actueel

Drie aanhoudingen na ontdekking hennepkwekerij in Franeker

De politie heeft op 11 januari een grote hennepkwekerij in Franeker ontdekt. Het betrof een ondergrondse kwekerij dat zich onder een loods van een boerderij bevond. De politie kwam de kwekerij op het spoort na een anonieme tip. Er zijn drie verdachten aangehouden.In het pand werden ongeveer 470 hennepplanten aangetroffen. Naast de kwekerij werden er ook drie vrachtwagens met luxe goederen in beslag genomen.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies