Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

08 juli 2020 | Bron: Rechtspraak.nl

Drugsdealer Breda uit huis gezet

De Rechtbank Zeeland-West-Brabant heeft tijdens een proces bepaald dat een huuroverkomst van een Bredase man wordt ontbonden vanwege drugsdealen vanuit zijn woning. Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de man eind januari 2019 bij de politie in beeld. Hij zou vanuit zijn huis dealen en zijn drugsvoorraad en geld op een andere locatie onderbrengen. Meerdere observaties vanuit de politie bevestigden dit beeld. In de zomer van 2019 besloot de politie het huis van zijn moeder te doorzoeken en trof zowel drugs, geld als (imitatie) wapens en munitie aan. Alle goederen zijn in beslag genomen en vernietigd

28 september 2022
Bron: Omroep Brabant

Anonieme tip leidt naar automatisch vuurwapen en drugs in woning Breda

In een huis aan de Ahornstraat in Breda heeft de politie op 27 september een automatisch vuurwapen, patronen en drugs aangetroffen. Dit gebeurde mede dankzij een melding via Meld Misdaad Anoniem. Naast het automatische vuurwapen en de bijbehorende patronen troffen de agenten ook nog hennep en BMK, een grondstof voor amfetamine, aan. De bewoonster van het huis is aangehouden. 

Ga naar
18 augustus 2022
Bron: NOS.nl

Anonieme tip leidt naar duizenden liters helium in woonwijk Breda

De gemeente Breda heeft op 18 augustus 3.000 liter onveilig opgeslagen helium ontdekt. Een grote hoeveelheid flessen was opgeslagen in een garagebox, midden in een woonwijk. Het bezit van helium is niet verboden, maar het moet wel veilig en in een goed geventileerde ruimte zijn opgeslagen. Daarnaast mag er niet meer dan 125 liter helium bij elkaar liggen. De gemeente kwam de vondst op het spoor dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. Alles is in beslag genomen en vernietigd. 

Ga naar
13 juni 2022
Bron: Politie.nl

Dumping drugsafval in Ossendrecht; twee verdachten aangehouden

De politie heeft op 13 juni een 32-jarige man uit Breda aangehouden als tweede verdachte in de zaak rondom de dumping van drugsafval aan de Herenweg in Ossendrecht. Naar aanleiding van beelden in Opsporing Verzocht en Bureau Brabant kwam informatie naar voren, waaronder ook een anonieme melding via M. Enkele weken daarvoor werd een andere verdachte aangehouden wegens verdenking van drugsafvaldumping. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures