Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

08 juli 2020 | Bron: Rechtspraak.nl

Drugsdealer Breda uit huis gezet

De Rechtbank Zeeland-West-Brabant heeft tijdens een proces bepaald dat een huuroverkomst van een Bredase man wordt ontbonden vanwege drugsdealen vanuit zijn woning. Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de man eind januari 2019 bij de politie in beeld. Hij zou vanuit zijn huis dealen en zijn drugsvoorraad en geld op een andere locatie onderbrengen. Meerdere observaties vanuit de politie bevestigden dit beeld. In de zomer van 2019 besloot de politie het huis van zijn moeder te doorzoeken en trof zowel drugs, geld als (imitatie) wapens en munitie aan. Alle goederen zijn in beslag genomen en vernietigd

28 januari 2024
Bron: Digitaalburg

Politie rolt drugslab op in woning Breda

De politie in Breda heeft op 26 januari een klein drugslab opgerold in een woning. Naar aanleiding van een anonieme tip kwamen de agenten de woning aan 't Blok op het spoor. Er is tot op heden nog geen verdachte aangehouden in de zaak.In de woning werd een klein werkend drugslab gevonden. Hierbij werden ruim 350 hennepstekken en 100 XTC-pillen aangetroffen. De woning is volledig ontruimd door speciale eenheden.

Ga naar
15 januari 2024
Bron: Brabants Dagblad

Huiszoeking Breda leidt tot vangst verdovende middelen

Tijdens een doorzoeking van een woning op vrijdag 12 januari heeft de politie in de Bredase wijk Tuinzigt een handelshoeveelheid aan verdovende middelen gevonden. De politie ging op onderzoek uit nadat er meerdere (anonieme) meldingen waren binnen gekomen.Het onderzoek kwam niet zomaar uit de lucht vallen. In de maanden voor de doorzoeking werd er namelijk al gepost bij de woning. Daarbij stuitte de politie regelmatig op bekende drugsgebruikers rondom de woning. Hierdoor groeide het vermoeden van drugsdealen vanuit de woning. De bewoner van het pand is als verdachte aangemerkt en verhoord. Het is aan de gemeente om over te gaan tot verdere maatregelen, zoals het (tijdelijk) sluiten van het pand.

Ga naar
28 september 2022
Bron: Omroep Brabant

Anonieme tip leidt naar automatisch vuurwapen en drugs in woning Breda

In een huis aan de Ahornstraat in Breda heeft de politie op 27 september een automatisch vuurwapen, patronen en drugs aangetroffen. Dit gebeurde mede dankzij een melding via Meld Misdaad Anoniem. Naast het automatische vuurwapen en de bijbehorende patronen troffen de agenten ook nog hennep en BMK, een grondstof voor amfetamine, aan. De bewoonster van het huis is aangehouden. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies