Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

08 juli 2020 | Bron: Rechtspraak.nl

Drugsdealer Breda uit huis gezet

De Rechtbank Zeeland-West-Brabant heeft tijdens een proces bepaald dat een huuroverkomst van een Bredase man wordt ontbonden vanwege drugsdealen vanuit zijn woning. Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de man eind januari 2019 bij de politie in beeld. Hij zou vanuit zijn huis dealen en zijn drugsvoorraad en geld op een andere locatie onderbrengen. Meerdere observaties vanuit de politie bevestigden dit beeld. In de zomer van 2019 besloot de politie het huis van zijn moeder te doorzoeken en trof zowel drugs, geld als (imitatie) wapens en munitie aan. Alle goederen zijn in beslag genomen en vernietigd

30 juni 2024
Bron: Wijkagenten Breda Zuid-West (IG)

Woning in Breda gesloten na overtreding Opiumwet

De burgemeester van Breda heeft op 30 juni een woning gesloten in de wijk Tuinzigt voor ten minste drie maanden vanwege een overtreding van de Opiumwet. De politie ontving in januari anonieme tips over drugshandel vanuit het pand. Agenten constateerden meerdere kortstondige bezoeken van verschillende personen die veelvuldig in de politiesystemen voorkwamen. Mede daarom werd er besloten een doorzoeking te doen in het pand, waarbij verschillende handelshoeveelheden verdovende middelen zijn aangetroffen. 

Ga naar
18 juni 2024
Bron: Bredavandaag.nl

Twee aanhoudingen in Breda voor drugs- en rookwaarhandel via postbedrijf

Twee mannen uit Breda zijn op 18 juni aangehouden voor de handel in softdrugs, medicijnen en rookwaren via een postbedrijf. Bij een doorzoeking van hun bedrijfspand aan de Charles Petitweg trof de politie 500.000 stuks medicijnen, kilo's softdrugs, meerdere blokken hash, 1.500 gripzakjes en veel contant geld aan. De aanhoudingen waren mede het gevolg dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. De verdachten zitten vast voor verder onderzoek. 

Ga naar
28 april 2024
Bron: 112brabant.nl

Minderjarige drugsdealer aangehouden in Breda

De politie heeft op 27 april een 17-jarige jongen uit Breda aangehouden. De jongen probeerde te vluchten, maar werd na een korte achtervolging toch staande gehouden. Agenten reden over de Heuvelbrink toen zij een auto zagen rijden die hen opviel. Over dit voertuig was een anonieme tip binnengekomen over mogelijke drugshandel. Na een stopteken controleerden de agenten het voertuig, waardoor de 17-jarige verdachte zenuwachtig werd en op de vlucht sloeg. Tijdens de vlucht bleek hij zakjes softdrugs, contant geld en een telefoon weggegooid te hebben. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies