Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

10 juli 2020 | Bron: Noordhollands Dagblad

Drugsdealers in Haarlemmermeer aangehouden na M.-tip

De politie Haarlemmermeer heeft op 9 juli twee mannen aangehouden wegens drugsdealen. Ze kwamen de 20-jarige mannen uit Hillegom op het spoor mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. Met behulp van een drugshond werd hun woning doorzocht; waarna de politie enkele goederen in beslag nam. 

03 oktober 2023
Bron: NHnieuws.nl

Burgemeester Haarlem sluit woning wegens hennepkwekerij

De burgemeester van Haarlem heeft een woning aan de Laan van Berlijn gesloten wegens het aantreffen van een hennepkwekerij. Mede dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem kwam de politie de locatie op het spoor. Ook werd er illegaal stroom afgetapt met brandgevaar tot gevolg. De hennepkwekerij is ontmanteld en toekomstige aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Ga naar
28 december 2021
Bron: Politie Basisteam HLT (Instagram)

Aanhoudingen na vondst hennepkwekerij Hillegom

Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem heeft de politie een hennepkwekerij ontmanteld in een woning aan de Ardealaan in Hillegom. De kwekerij bestond uit 200 hennepplanten en is ter plaatse geruimd. Twee personen zijn in de woning aangehouden. 

Ga naar
28 mei 2021
Bron: Politie Haarlemmermeer

Politie arresteert drugsdealer uit Hoofddorp dankzij M.-tip

De politie Haarlemmermeer heeft op 28 mei een 20-jarige man uit Hoofddorp/Pax aangehouden vanwege de handel in harddrugs. Dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de verdachte in beeld. In juli 2020 is de verdachte ook al aangehouden in verband met drugshandel.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies