Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

10 juli 2020 | Bron: Noordhollands Dagblad

Drugsdealers in Haarlemmermeer aangehouden na M.-tip

De politie Haarlemmermeer heeft op 9 juli twee mannen aangehouden wegens drugsdealen. Ze kwamen de 20-jarige mannen uit Hillegom op het spoor mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. Met behulp van een drugshond werd hun woning doorzocht; waarna de politie enkele goederen in beslag nam. 

11 juni 2024
Bron: Wijkagenten Haarlem-Noord (IG)

Hennepkwekerij in Haarlem ontdekt dankzij M.-tip

Dankzij een anonieme tip heeft het drugsteam van Noord-Holland onlangs een hennepkwekerij ontmanteld in een woning in de Indische Wijk in Haarlem. De hennepkwekerij bevatte ongeveer 500 hennepplanten. Ook was er sprake van illegaal afgetapte stroom. De gemeente besluit op een later moment of de woning gesloten wordt. 

Ga naar
03 oktober 2023
Bron: NHnieuws.nl

Burgemeester Haarlem sluit woning wegens hennepkwekerij

De burgemeester van Haarlem heeft een woning aan de Laan van Berlijn gesloten wegens het aantreffen van een hennepkwekerij. Mede dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem kwam de politie de locatie op het spoor. Ook werd er illegaal stroom afgetapt met brandgevaar tot gevolg. De hennepkwekerij is ontmanteld en toekomstige aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Ga naar
28 december 2021
Bron: Politie Basisteam HLT (Instagram)

Aanhoudingen na vondst hennepkwekerij Hillegom

Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem heeft de politie een hennepkwekerij ontmanteld in een woning aan de Ardealaan in Hillegom. De kwekerij bestond uit 200 hennepplanten en is ter plaatse geruimd. Twee personen zijn in de woning aangehouden. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies