Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

12 juli 2020 | Bron: De Stentor

Politie treft bijna 11 kilo hennep aan in woning Roosendaal

De politie heeft 10.8 kilo hennep aangetroffen in een woning aan de Bredaseweg in Roosendaal. Mede dankzij een M.-tip kwamen agenten de hoeveelheid op het spoor. 

28 januari 2024
Bron: Digitaalburg

Politie rolt drugslab op in woning Breda

De politie in Breda heeft op 26 januari een klein drugslab opgerold in een woning. Naar aanleiding van een anonieme tip kwamen de agenten de woning aan 't Blok op het spoor. Er is tot op heden nog geen verdachte aangehouden in de zaak.In de woning werd een klein werkend drugslab gevonden. Hierbij werden ruim 350 hennepstekken en 100 XTC-pillen aangetroffen. De woning is volledig ontruimd door speciale eenheden.

Ga naar
15 januari 2024
Bron: Brabants Dagblad

Huiszoeking Breda leidt tot vangst verdovende middelen

Tijdens een doorzoeking van een woning op vrijdag 12 januari heeft de politie in de Bredase wijk Tuinzigt een handelshoeveelheid aan verdovende middelen gevonden. De politie ging op onderzoek uit nadat er meerdere (anonieme) meldingen waren binnen gekomen.Het onderzoek kwam niet zomaar uit de lucht vallen. In de maanden voor de doorzoeking werd er namelijk al gepost bij de woning. Daarbij stuitte de politie regelmatig op bekende drugsgebruikers rondom de woning. Hierdoor groeide het vermoeden van drugsdealen vanuit de woning. De bewoner van het pand is als verdachte aangemerkt en verhoord. Het is aan de gemeente om over te gaan tot verdere maatregelen, zoals het (tijdelijk) sluiten van het pand.

Ga naar
14 december 2023
Bron: Omroep Brabant

Vijf drugsdealers straat gehaald in Roosendaal

Vijf drugsdealers zijn op 14 december door de politie in Roosendaal van de straat geplukt. Dit kwam voort uit uit de actie “Geen witte kerst”. De dealers hadden bij de aanhouding 36.410 euro en kleine hoeveelheden heroïne, coke en hasj op zak.Opvallend aan de zaak is dat agenten peperdure kleding en tassen aantroffen bij de nog thuiswonenden verdachten. Zo troffen ze onder meer merken als Louis Vuitton en Gucci aan. Ook werden wapens aangetroffen, zoals boksbeugels, stroomstootwapens, een bolletjespistool en een ploertendoder. Om de drugsdealers in kaart te brengen, werkten de politie, OM en de gemeente nauwkeurig samen. Dat leverde veel informatie op, waaronder anonieme meldingen. De burgemeester waarschuwt dat het niet bij een eenmalige actie zal blijven.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies