Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

24 juli 2020 | Bron: Politie.nl

Anonieme melding leidt politie naar drugsdealer Vlaardingen

De politie Rotterdam heeft een 35-jarige man aangehouden wegens drugsdealen vanuit zijn auto. Team Ondermijning startte een onderzoek naar de verdachte naar aanleiding van anonieme meldingen via Meld Misdaad Anoniem. Tijdens een overdracht van drugs betrapte de politie de man op heterdaad. Hij had in zijn auto meerdere zakjes MDMA, xtc-pillen, hennep , zakjes cocaïne en vier telefoons. In zijn woning in Rotterdam werd ook nog voor ruim een kilo aan harddrugs gevonden. De politie heeft alles in beslag genomen, inclusief zijn auto. 

24 augustus 2023
Bron: 112 Rijnmond

Politie ontdekt hennepkwekerij in woning Rotterdam

De politie heeft op 24 augustus een hennepplantage aangetroffen in een woning aan het Santandererf in Rotterdam. Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de locatie in beeld. In totaal zijn 150 hennepplanten geruimd en is een 37-jarige man aangehouden.

Ga naar
23 augustus 2023
Bron: Wijkagent_vlaardingen_west

Drugsdealers aangehouden in Vlaardingen

De politie heeft vier personen aangehouden wegens drugsdealen in Vlaardingen-West. Dankzij anonieme tips kwamen ze de handel op het spoor. Er zijn aanzienlijke hoeveelheden harddrugs in beslag genomen.

Ga naar
25 juli 2023
Bron: Politie.nl

Vier aanhoudingen drugspand Rotterdam

De politie heeft op 24 juli vier verdachten aangehouden in een woning aan de Botersloot wegens het aantreffen van drugs, gerelateerde goederen en een wapen. De verdachten, drie mannen van 36, 36 en 47 jaar en een 38-jarige vrouw, kwamen allen uit Rotterdam. Mede dankzij een anonieme tip kwamen de agenten hen op het spoor.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies