Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

28 juli 2020 | Bron: NU.nl

Politie vindt hennepkwekerij in Breda

Dankzij een melding via Meld Misdaad Anoniem trof de politie een hennepkwekerij aan in een pand aan de Stationslaan in Breda. Tijdens de doorzoeking van de woning werden 465 hennepplanten ontdekt. Alles is in beslag genomen en vernietigd. 

30 augustus 2024
Bron: Rechtspraak.nl

Burgemeester Breda mag woning voor drie maanden sluiten vanwege Opiumwet

De burgemeester van Breda sluit voor drie maanden vanwege een overtreding van de Opiumwet. In de rechtbank Zeeland-West-Brabant ging de huurder van de woning op 16 juli in beroep tegen de woningsluiting. Dit verzoek is op 19 augustus door de rechter behandeld en afgewezen.In april ontving de politie meerdere meldingen, waaronder via M., over kortstondige bezoeken aan de woning. Op 10 april besloten agenten het pand te observeren. Hierbij werden zes korte bezoeken waargenomen. Op dezelfde dag werd de bewoner van het pand op heterdaad aangehouden op verdenking van de handel in harddrugs. In de woonkamer en slaapkamer werden een vuurwapen, pepperspray, een taser, cocaïne, een handelshoeveelheid hennep en 63 kogelpatronen aangetroffen. Daarnaast had de bewoner ook cocaïne en 700 euro contant geld op zak. 

Ga naar
30 juni 2024
Bron: Wijkagenten Breda Zuid-West (IG)

Woning in Breda gesloten na overtreding Opiumwet

De burgemeester van Breda heeft op 30 juni een woning gesloten in de wijk Tuinzigt voor ten minste drie maanden vanwege een overtreding van de Opiumwet. De politie ontving in januari anonieme tips over drugshandel vanuit het pand. Agenten constateerden meerdere kortstondige bezoeken van verschillende personen die veelvuldig in de politiesystemen voorkwamen. Mede daarom werd er besloten een doorzoeking te doen in het pand, waarbij verschillende handelshoeveelheden verdovende middelen zijn aangetroffen. 

Ga naar
27 juni 2024
Bron: Rechtspraak.nl

Woning Breda gesloten vanwege drugshandel

De burgemeester van Breda heeft met ingang van 13 mei een woning in Breda voor drie maanden gesloten. Dit doet de burgemeester vanwege een overtreding van de Opiumwet. Op 10 augustus 2023 ontving de politie anonieme tips over mogelijke drugshandel vanuit de woning. Door de tip stelde de politie een onderzoek in naar de woning. Bij een controle werden via de fotogalerij op de telefoon blokken wit poeder en een tas contant geld geconstateerd. In de woning werden handelshoeveelheden hard- en softdrugs, productiematerialen en bijna 3.000 euro aangetroffen.  

Ga naar
Over M.PrivacyKlachtenCookies