Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

05 augustus 2020 | Bron: NU.nl

Gemeente Oosterhout sluit woning voor drie maanden na vondst drugs dankzij M.-tip

De burgemeester van Oosterhout heeft een woning aan de Oudenhove voor drie maanden gesloten vanwege het aantreffen van drugs afgelopen mei. Dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem kwam de politie de woning op het spoor. Daar troffen agenten verschillende soorten drugs aan, zoals amfetamine, GHB, hennep en cannabisolie, maar ook merkkleding en illegale medicijnen. Tijdens de aanhouding van de bewoner trof de politie 15 gram MDMA aan in zijn auto. Alles is in beslag genomen en vernietigd.

23 november 2022
Bron: BN de Stem

Twee aanhoudingen na anonieme tips over illegale prostitutie in Oosterhout

Op 23 november heeft de politie in alle vroegte een inval gedaan in een woning aan de Ranonkelstraat in Oosterhout. Daarbij zijn twee mannen aangehouden en werden er soft- en harddrugs, een boksbeugel, pepperspray en munitie gevonden. Deze zijn in beslag genomen. De politie kwam de woning op het spoor naar aanleiding van een langer lopend onderzoek en tips via Meld Misdaad Anoniem over illegale prostitutie. In de woning vonden de agenten daar ook aanwijzingen voor. Dat zal worden meegenomen in het onderzoek naar de twee verdachten. De gemeente Oosterhout heeft de woning direct voor de duur van drie maanden gesloten. 

Ga naar
30 april 2022
Bron: AD.nl

Anonieme tips leidden naar drugs, vuurwapen en munitie in woning Oosterhout 

Na anonieme tips is de politie een onderzoek gestart naar een woning aan de Johannieterstraat in Oosterhout. In de woning troffen zij op 30 april 1.000 amfetaminepillen, cocaïne en hennep aan. Daarnaast werden een vuurwapen en meerdere patronen gevonden. Naast de bewoonster is een 24-jarige man aangehouden. Hij kwam tijdens de doorzoeking van de woning de tuin ingelopen en kon zich niet legitimeren. Daarnaast was hij ook in het bezit van harddrugs.   

Ga naar
26 oktober 2020
Bron: Politie.nl

Politie ontdekt hennepkwekerij Oosterhout, neemt twee auto’s in beslag

De politie heeft op 26 oktober in een woning aan de Paterserf in Oosterhout een hennepkwekerij ontmanteld. Op de zolderetage troffen agenten ongeveer 100 hennepplanten aan. Daarnaast zijn twee auto’s van de bewoner in beslag genomen, omdat deze mogelijk zijn aangeschaft met de opbrengst van de hennepteelt. De bewoner is aangehouden.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies