Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

15 augustus 2020 | Bron: Albrandwaardsdagblad.nl

Politie rolt hennepkwekerij Spijkenisse op dankzij M.-tip

De politie heeft een hennepkwekerij ontmanteld in een woning aan de Rigolettostraat in Spijkernisse. Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem startte de politie een eigen onderzoek. Op basis daarvan besloten agenten de woning te betreden en troffen zij 334 hennepplanten aan. Een 40-jarige aanwezige in de woning is aangehouden.

30 januari 2023
Bron: Politie Nissewaard (IG)

Politie sluit woning in Spijkenisse wegens drugshandel

De politie heeft begin januari een woning in Spijkenisse gesloten wegens drugshandel. Naar aanleiding van een melding via Meld Misdaad Anoniem startte de politie een onderzoek. Hieruit bleek dat er gedeald werd vanuit de woning. Tijdens een zogenaamde ‘schepactie’ werden enkele kopers van de drugs aangehouden en gehoord. Vervolgens werden twee 28-jarige verdachten uit Spijkenisse aangehouden. In de woning werd ook cocaïne aantroffen, waarop de burgemeester de locatie voor drie maanden heeft gesloten. De twee verdachten zitten 90 dagen in gevangenhouding in afwachting van hun rechtszaak. 

Ga naar
22 december 2022
Bron: Politie.nl

Vuurwapens en explosieven aangetroffen in Spijkenisse na anonieme tip

De politie in Spijkenisse heeft op 22 december in een woning aan de Beethovenstraat meerdere vuurwapens en explosieven aangetroffen. Daarnaast werden ook attributen ontdekt die gebruikt worden bij de hennepteelt. Een 43-jarige man is aangehouden. De politie kwam de locatie op het spoor dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. 

Ga naar
11 december 2021
Bron: Wijkagenten Ondermijning & Drugs Nissewaard (Instagram)

Wapenvondst in woning Spijkenisse na tip via Meld Misdaad Anoniem

Op 11 december heeft de politie in een woning in Spijkenisse een vuurwapen aangetroffen. Door een anonieme tip kwam de politie het vuurwapen op het spoor. Het was doorgeladen en lag verstopt in een mobiele airco unit. Ook werd nog inbrekerswerktuig en harddrugs in de woning aangetroffen. De bewoner is aangehouden. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies