Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

25 augustus 2020 | Bron: Omroep Gelderland

Burgemeester Maasdriel sluit panden na vondst hennep

In de gemeente Maasdriel zijn in drie panden hennep(plantages) aangetroffen. Aan de Parallelweg in Hedel is er naast hennep ook een knipperij en een kleine hoeveelheid harddrugs gevonden. Aan de Berm in Kerkdriel werd een hennepkwekerij aangetroffen en aan de Hondstraat in Velddriel werd ook een grote hoeveelheid hennep en een knipperij ontdekt. Burgemeester Henny van Kooten heeft drie locaties gesloten, twee bedrijfspanden en één woning. Over twee locaties zijn tips binnengekomen via Meld Misdaad Anoniem. 

08 november 2023
Bron: Brabants Dagblad, Bommelerwaardgids

Burgemeester sluit drugspand in Velddriel

De burgemeester van Velddriel heeft op 8 november een drugspand gesloten op grond van de Opiumwet. In twee ruimten van een loods werd bij een inval een actieve hennepkwekerij aangetroffen. Het drugspand kwam aan het licht dankzij een M.-tip. Een 49-jarige man is als verdachte aangehouden. Burgemeester Geurts heeft gebruik gemaakt van zijn bevoegdheid om het pand te sluiten. Met de sluiting van een jaar wil de burgemeester een duidelijk signaal afgeven dat er in de gemeente Maasdriel geen plaats is voor criminele activiteiten.

Ga naar
21 februari 2022
Bron: Politie.nl

Drugsdealer aangehouden in Kerkdriel mede dankzij anonieme meldingen

De afgelopen maanden hebben de politie en het Openbaar Ministerie een onderzoek ingesteld naar een mogelijke drugsdealer in Kerkdriel. Deze dealer kwam aan het licht door tips via Meld Misdaad Anoniem.De anonieme tips hadden betrekking op een woning aan de Paterstraat in Kerkdriel. Vanuit deze woning en in het centrum zou de verdachte drugs verhandelen. In februari konden twee klanten van de verdachte worden aangehouden en zij bleken harddrugs bij zich te hebben. Hierop werd de verdachte ook aangehouden. Hij had een handelshoeveelheid cocaïne bij zich. Tijdens de doorzoeking van zijn woning werden een ploertendoder en een aanzienlijke hoeveelheid GHB en amfetamine aangetroffen. Alle drugs zijn in beslag genomen en vernietigd. 

Ga naar
27 december 2020
Bron: Politie.nl

Politie vindt 50 kilo illegaal vuurwerk in Velddriel

Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem hebben agenten op 26 december onderzoek gedaan bij een woning in Velddriel vanwege het vermoedelijk opslaan van illegaal vuurwerk. In de schuur achter het huis troffen agenten ruim 50 kilo illegaal vuurwerk aan, waaronder cobra’s, mortieren en lawinepijlen. Alles is in beslag genomen en zal worden vernietigd. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies