Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

08 september 2020 | Bron: Haarlems Dagblad Politie Haarlemmermeer

Politie Haarlemmermeer vindt hennepkwekerij dankzij M.-tip

De politie trof dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem een hennepkwekerij aan in een woning in aan de Vijfhuizerdijk in Vijfhuizen. In eerste instantie leek alles in orde, maar al snel viel de agenten op dat de binnenmuur niet gelijk stond aan de buitenmuur. Dat resulteerde in de ontdekking van een verborgen ruimte met daarin een hennepkwekerij. De kwekerij is ontmanteld en de hennepplanten zijn vernietigd. De bewoner is aangehouden.

03 oktober 2023
Bron: NHnieuws.nl

Burgemeester Haarlem sluit woning wegens hennepkwekerij

De burgemeester van Haarlem heeft een woning aan de Laan van Berlijn gesloten wegens het aantreffen van een hennepkwekerij. Mede dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem kwam de politie de locatie op het spoor. Ook werd er illegaal stroom afgetapt met brandgevaar tot gevolg. De hennepkwekerij is ontmanteld en toekomstige aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Ga naar
28 mei 2021
Bron: Politie Haarlemmermeer

Politie arresteert drugsdealer uit Hoofddorp dankzij M.-tip

De politie Haarlemmermeer heeft op 28 mei een 20-jarige man uit Hoofddorp/Pax aangehouden vanwege de handel in harddrugs. Dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de verdachte in beeld. In juli 2020 is de verdachte ook al aangehouden in verband met drugshandel.

Ga naar
13 januari 2021
Bron: Politie Haarlemmermeer

Drugsdealer in Hoofddorp aangehouden dankzij M.-tip

Naar aanleiding van een anonieme tip heeft de politie Haarlemmermeer een 24-jarge man uit Toolenburg aangehouden vanwege drugshandel in Hoofddorp. Alles is in beslag genomen en zal worden vernietigd.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies