Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

09 september 2020 | Bron: RTV Drenthe

M.-tip legt criminele drugslijn in Drenthe bloot

Voor het op grote schaal witwassen van miljoenen euro’s aan drugsgeld heeft het Openbaar Ministerie 3,5 jaar cel geëist tegen een 33-jarige man uit Assen. Tegen de medeverdachten (28 en 33 jaar) werden celstraffen van zes maanden tot twee jaar geeist. Eind 2018 werden de drie verdachten aangehouden, waardoor een einde kwam aan een criminele geldlijn vanuit Duitsland. 

In mei 2018 werden twee van de drie mannen staande gehouden toen zij vanuit Duitsland Assen binnenreden. Tijdens de doorzoeking van de auto troffen agenten 80.000 euro aan in een verborgen ruimte. Zowel het geld als de auto werd in beslag genomen. De politie kwam de derde verdachte middels een M.-tip op het spoor. Vlak na aanhouding werd voor ruim 200.000 euro cryptogeld in beslag genomen.

07 februari 2024
Bron: Politie Basisteam Noord-Drenthe (FB)

Hennepkwekerij opgerold in Assen

In de wijk Peelo in Assen heeft de politie 7 februari een hennepkwekerij in een woning opgerold. De kwekerij werd ontdekt dankzij aan anonieme tip. In de woning troffen de agenten 250 hennepplanten en apparatuur aan die nodig zijn voor de kweek.

Ga naar
13 juni 2023
Bron: Politie.nl

Aanhoudingen voor mishandeling na Bevrijdingsfestival Assen

Mede dankzij M.-tips na een uitzending van Opsporing Verzocht kwamen twee verdachten van een mishandeling in Assen in beeld. Na afloop van het Bevrijdingsfestival in de Drentse hoofdstad werden twee jongens van 14 en 15 jaar door een groep jongeren mishandeld. De slachtoffers fietsten naar huis, toen ze vanuit het niets door een groep jongeren werden geslagen en geschopt.

Ga naar
23 februari 2023
Bron: Politie.nl

Politie arresteert vier personen wegens drugshandel in Assen

Op 23 februari zijn vier verdachten aangehouden aan de Meester P.J. Troelstralaan in Assen wegens verdenking van handel in drugs. Mede dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem kwam de politie de mannen van 19, 30, 36 en 39 jaar oud op het spoor. In de woning zijn ook verschillende soorten drugs en contact geld aangetroffen. Alles is in beslag genomen. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies