Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

19 september 2020 | Bron: AD.nl

Burgemeester sluit woning Hulshorst na aantreffen ondergrondse hennepkwekerij

De burgemeester van Nunspeet sluit per direct een woning aan de Harderwijkerweg in Hulhorst vanwege het aantreffen van een ondergrondse hennepkwekerij. Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de politie de locatie op het spoor. Bij het binnentreden van de woning werden ook zes vuurwapens en een groot contant bedrag aangetroffen. De bewoners zijn aangehouden en de sluiting van de woning geldt voor ten minste drie maanden.

28 juli 2020
Bron: De Stentor

Anonieme melding leidt politie naar ondergrondse hennepkwekerij in Hulshorst

De politie heeft op 28 juli een grote ondergrondse hennepkwekerij ontdekt in een schuur bij een woning aan de Harderwijkerweg in Hulshorst. Daarnaast werden ook zes wapens en een groot geldbedrag aangetroffen. Agenten waren een onderzoek gestart naar de woning naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem. Alles is in beslag genomen en de bewoners zijn aangehouden. 

Ga naar
21 januari 2020
Bron: Omroep Gelderland

Woning Hulshorst gesloten vanwege drugshandel

De gemeente Nunspeet heeft aan de Oudeweg een recreatiewoning gesloten waar drugs werd gedeald. De woning gaat drie maanden op slot. Burgemeester Breunis van de Weerd van Nunspeet laat weten er mede dankzij een M.-tip in de woning harddrugs is aangetroffen.

Ga naar
31 oktober 2019
Bron: Gelderlander.nl

1.450 kilo illegaal vuurwerk aangetroffen in schuur Nunspeet

Naar aanleiding van een M.-tip trof de politie eind oktober bij een woning aan de Bovenweg in Nunspeet ruim 1.450 kilo zwaar illegaal vuurwerk aan. De hoeveelheid was in een schuurtje naast het huis opgeslagen. Het vuurwerk is in beslag genomen en de eigenaar is aangehouden. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies