Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

23 september 2020 | Bron: Politie.nl

Politie arresteert man in Haarlem wegens wapenbezit na M.-tip

De politie Haarlem arresteerde op de 22 september een man wegens wapenbezit. Dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem keek de politie uit naar de man en zijn voertuig. Eenmaal gesignaleerd op de Westelijke Randweg hield de politie de auto staande. Daar troffen agenten een wapen aan in het dashboard. De verdachte is aangehouden en het wapen in beslag genomen.

11 juni 2024
Bron: Wijkagenten Haarlem-Noord (IG)

Hennepkwekerij in Haarlem ontdekt dankzij M.-tip

Dankzij een anonieme tip heeft het drugsteam van Noord-Holland onlangs een hennepkwekerij ontmanteld in een woning in de Indische Wijk in Haarlem. De hennepkwekerij bevatte ongeveer 500 hennepplanten. Ook was er sprake van illegaal afgetapte stroom. De gemeente besluit op een later moment of de woning gesloten wordt. 

Ga naar
03 oktober 2023
Bron: NHnieuws.nl

Burgemeester Haarlem sluit woning wegens hennepkwekerij

De burgemeester van Haarlem heeft een woning aan de Laan van Berlijn gesloten wegens het aantreffen van een hennepkwekerij. Mede dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem kwam de politie de locatie op het spoor. Ook werd er illegaal stroom afgetapt met brandgevaar tot gevolg. De hennepkwekerij is ontmanteld en toekomstige aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Ga naar
28 mei 2021
Bron: Politie Haarlemmermeer

Politie arresteert drugsdealer uit Hoofddorp dankzij M.-tip

De politie Haarlemmermeer heeft op 28 mei een 20-jarige man uit Hoofddorp/Pax aangehouden vanwege de handel in harddrugs. Dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de verdachte in beeld. In juli 2020 is de verdachte ook al aangehouden in verband met drugshandel.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies