Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

13 oktober 2020 | Bron: PZC.nl

15 maanden cel drugsdealer Hendrik-Ido-Ambacht

Dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem werden afgelopen juni vijf aanhoudingen verricht wegens drugshandel in de Perengaarde in Hendrik-Ido-Ambacht. Een 52-jarige drugsdealer en vier kopers werden aangehouden. Daarnaast werden diverse druggerelateerde goederen in beslag genomen. 

Begin oktober begon de rechtszaak tegen de 52-jarige verdachte. De rechtbank heeft de man veroordeeld tot 15 maanden gevangenisstraf en het terugbetalen van €5.846,13.

15 april 2022
Bron: Ambacht.net

Woning dicht voor drie maanden na vondst hennepkwekerij

Een woning aan de Perengaarde in Hendrik-Ido-Ambacht is door de burgemeester voor drie maanden gesloten. Dit gebeurde na de vondst van een hennepkwekerij in februari die mede dankzij een anonieme melding kon worden ontmanteld. Met het sluiten van de woning wil de gemeente de criminele activiteiten op de locatie beëindigen.

Ga naar
20 juni 2020
Bron: ZHZActueel.nl

Anonieme meldingen leiden tot groot drugsonderzoek; vijf aanhoudingen

In een groot drugsonderzoek in Hendrik-Ido-Ambacht heeft de politie op 12 juni vijf verdachten aangehouden op verdenking van drugshandel. Meerdere meldingen via Meld Misdaad Anoniem waren het startsein voor het drugsonderzoek. Ook hieruit bleek dat in een woning aan de Perengaarde gedeald werd. Bij doorzoeking van de woning vond de politie 48 ponypacks met cocaïne, 2000 euro contant geld en een nepvuurwapen. 

Ga naar
28 december 2019
Bron: Telegraaf

Politie treft 2.500 kilo illegaal vuurwerk aan dankzij M.-tip

De politie trof op 28 december 2.500 kilo illegaal vuurwerk aan in een container in Hendrik-Ido-Ambacht. Een M.-tip leidde de politie naar de opslag. De agenten betrapten een 32-jarige man uit Zwijndrecht op heterdaad tijdens het bevoorraden van de container vanuit zijn auto. Op een later moment kwam een tweede verdachte in beeld; in zijn schuur en auto lag 45 kilo illegaal vuurwerk. Beide mannen zijn aangehouden.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies