Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

13 oktober 2020 | Bron: Politie Utrecht-Noord Instagram

Utrechtse drugsdealer aangehouden dankzij M.-tip

Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem is in Utrecht-Noord een drugsdealer aangehouden door de politie. Nadat de verdachte in zijn auto op een parkeerplaats werd aangetroffen, bleek hij na een uitvoerige controle op de vlucht te slaan. Tijdens zijn vluchtpoging richting het Noordse park ontdeed de verdachte zich van zijn drugsvoorraad. Na een korte achtervolging werd hij alsnog ingerekend en de gedumpte drugs in beslag genomen. 

12 april 2023
Bron: AD.nl Politie Utrecht Noord

Politie vindt hennepmaterialen in garagebox Utrecht dankzij M.-tip

De politie heeft hennepmaterialen in beslag genomen in een garagebox aan de Bombaydreef in Utrecht mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. Dit betrof o.a. meerdere zakken potgrond, kabels en speciale lampen. De politie doet verder onderzoek naar de verdachte(n).

Ga naar
24 februari 2023
Bron: Politie.nl

Twee personen aangehouden in Utrecht vanwege drugshandel

De politie heeft op 24 februari twee verdachten aangehouden in een winkelpand aan de Columbuslaan wegens mogelijke betrokkenheid bij de handel in drugs. De politie kwam de locatie op het spoor dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem. Naast drugs zijn ook verboden medicijnen aangetroffen. Alles is in beslag genomen. 

Ga naar
11 november 2022
Bron: Duic.nl

Zeven drugsdealers aangehouden in Utrecht na tips via Meld Misdaad Anoniem

In de Utrechtse buurt Geuzenwijk heeft de politie op 10 november zeven personen aangehouden op de verdenking van het handelen in verdovende middelen. Dit gebeurde mede dankzij diverse tips via Meld Misdaad Anoniem. Na onderzoek bleek dat een familie vanuit een woning zich bezighield met drugshandel. In de woning werden tientallen voorverpakte zakjes met hennep, tachtig pakjes cocaïne en duizenden euro’s aan contant geld aangetroffen. Alles is in beslag genomen en de recherche gaat verder met het onderzoek.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures