Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

17 oktober 2020 | Bron: AD.nl

Autocontrole ontmaskert drugsdealer in Woerden

De politie heeft op 16 oktober een drugsdealer op heterdaad betrapt en aangehouden tijdens een autocontrole in Woerden. Dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem kreeg de politie de verdachte in het oog. De drugs is in beslag genomen en wordt vernietigd.  

27 juli 2022
Bron: Woerden.nl

Burgemeester sluit berging in Woerden na hennepvangst

De burgemeester van Woerden heeft een woning aan de Wilhelminaweg voor zes maanden gesloten wegens het aantreffen van een hennepkwekerij in juni jl. De politie heeft toentertijd ruim 350 hennepplanten in beslag genomen en vernietigd.

Ga naar
20 juni 2022
Bron: Politie.nl RTV Utrecht

Verborgen hennepkwekerij in appartementencomplex Woerden

Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem en eigen onderzoek heeft de politie op 19 juni in een appartementencomplex aan de Wilhelminaweg een hennepkwekerij aangetroffen. De hennepkwekerij was verborgen in de kelder en bestond uit ongeveer 350 hennepplanten.

Ga naar
11 december 2021
Bron: AD.nl

Hennepkwekerij ontdekt in Woerden na M-tips

Naar aanleiding van anonieme meldingen heeft de politie op 10 december in een woning aan de Hoge Rijndijk in Woerden een hennepkwekerij met tientallen hennepplanten aangetroffen. Alle planten en benodigdheden zijn in beslag genomen en inmiddels vernietigd. Het onderzoek is nog in volle gang en aanhoudingen worden niet uitgesloten. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures