Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

20 oktober 2020 | Bron: LC.nl

Politie treft drugs en geld aan in woning Leeuwarden

Mede naar aanleiding van meldingen via Meld Misdaad Anoniem is de politie Leeuwarden een onderzoek gestart naar drugshandel. Dit leidde ertoe dat agenten overgingen tot het doorzoeken van een woning aan de Leeuwerikstraat. Daar troffen zij 99 bolletjes harddrugs en een geldbedrag aan. Een 34-jarige verdachte is aangehouden.

24 juli 2024
Bron: Rondomvandaag.nl

Woning Leeuwarden voor zes maanden gesloten vanwege overtreding Opiumwet

De burgemeester van Leeuwarden heeft op 23 juli een woning aan de Dahliastraat in Leeuwarden voor zes maanden gesloten vanwege drugshandel vanuit de woning. Naar aanleiding van anonieme tips en eigen onderzoek deed de politie huiszoekingen op 11 april en 4 juli. In de woning trof de politie handelshoeveelheden harddrugs en vuur- en steekwapens aan. Alles is in beslag genomen. 

Ga naar
29 mei 2024
Bron: Rondomvandaag.nl

Kamer in verhuurpand Leeuwarden gesloten vanwege drugshandel

De burgemeester van Leeuwarden heeft op 28 mei een kamer in een verhuurpand aan de Bleeklaan voor zes maanden gesloten. Op 14 maart deed de politie een onderzoek in de woning naar aanleiding van een anonieme tip. Volgens de melding was er sprake van drugshandel vanuit de kamer.De politie onderzocht de locatie, waarbij meerdere kortstondige bezoeken van drugsgebruikers werden geconstateerd. Bij de doorzoeking op 14 maart werd er een grote hoeveelheid harddrugs aangetroffen, zoals cocaïne en MDMA. 

Ga naar
21 mei 2024
Bron: rondomvandaag.nl

Woning in Leeuwarden gesloten vanwege overtreding Opiumwet

De burgemeester van Leeuwarden heeft op 21 mei op last van de Opiumwet een woning aan de Invasiestraat in Leeuwarden voor zes maanden gesloten. Op 23 januari trad de politie de woning binnen, nadat er meerdere M.-tips waren binnen gekomen met de strekking dat er drugs verhandeld zou worden vanuit de woning. De politie constateerde kortstondige bezoeken aan de woning. In de woning werden handelshoeveelheden cocaïne en heroïne aangetroffen.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies