Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

22 oktober 2020 | Bron: BD.nl

Vondst van 2.200 kilo vuurwerk in Sint-Oedenrode dankzij M.-tip

Eind oktober troffen Bestuurlijk Interventieteam Meierij (BIM) en de politie een enorme hoeveelheid vuurwerk aan in een loods aan de Schijndelseweg in Sint-Oedenrode. De vondst van in totaal 2.200 kilo werd gedaan na een tip via Meld Misdaad Anoniem. ”Zo’n enorme hoeveelheid hoort in een veilige bunker te liggen. Als zo’n hoeveelheid tot ontploffing komt, dan kan het goed zijn dat een behoorlijk gebied eromheen wordt weggevaagd.”, aldus de politie woordvoerder. Het vuurwerk is in beslag genomen en de beheerder van de loods is aangehouden.

12 mei 2022
Bron: Politie.nl

Vier verdachten aangehouden voor mishandeling in Schijndel

De politie hield op 12 mei vier verdachten aan voor een mishandeling in Schijndel. Enkele weken eerder werden twee jongens ernstig mishandeld na het verlaten van een festival. Beide slachtoffers raakten flink gewond aan hun gezicht.Vanwege de ernst van het toegepaste geweld en de grote impact op de slachtoffers kreeg de zaak veel aandacht in de media. Via Meld Misdaad Anoniem kwam een belangrijke tip binnen. Na intensief onderzoek door de recherche leidde dit tot de aanhouding van de vier verdachten, variërend in leeftijd van 17 en 18 jaar.

Ga naar
15 mei 2018
Bron: Eindhovens Dagblad

Hennepkwekerij in Best ontdekt na anonieme tip

In het Brabantse Best is een hennepkwekerij met ruim 1.500 planten ontmanteld. Een M.-tip vermelde dat in een bedrijfspand aan De Donge een kwekerij aanwezig zou zijn. De hennep had een waarde van ongeveer 125.000 euro. Er werd ook illegaal stroom afgetapt om de hennepplanten te voorzien van het ideale klimaat om te kunnen groeien. De eigenaren van het bedrijfspand worden nog verhoord. 

Ga naar
30 december 2015
Bron: Politie.nl

Drugs, munitie en illegaal vuurwerk in woning Sint-Oedenrode

De politie hield op 29 december drie mannen aan in een woning in Sint-Oedenrode. Na een M.-tip en vervolgonderzoek vond de politie in de woning een grote hoeveelheid drugs, munitie en illegaal vuurwerk. De drugsvondst bestond uit onder andere xtc, speed en twee kilo hennepgruis. Verder vond de politie weegschaaltjes en een grote hoeveelheid gripzakjes. Ook nam de politie tien busjes pepperspray, honderd munitiepatronen en illegaal vuurwerk in beslag. Verder werden in de woning goederen aangetroffen die mogelijk van diefstal afkomstig zijn.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies