Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

31 oktober 2020 | Bron: Gelderlander.nl

Cocaïnedealer uit Groenlo opgepakt na M.-tip

Een 34-jarige man uit Groenlo is eind oktober gearresteerd wegens drugsdealen. Agenten kwamen de man op het spoor dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem. Zijn auto is ook in beslag genomen, ‘omdat misdaad niet mag lonen’, aldus de politie.

11 augustus 2021
Bron: Gemeente Oost-Gelre

Woning Oost-Gelre gesloten na aantreffen hennepkwekerij

Burgemeester Annette Bronsvoort van Oost-Gelre heeft een woning aan Het Blik in Groenlo voor een periode van drie maanden gesloten. Eind juli werd in de woning een hennepkwekerij aangetroffen na een tip via Meld Misdaad Anoniem. De bewoner mag drie maanden geen gebruik maken van de woning.Bronsvoort is blij dat mensen verdachte situaties melden:  “Het is een ernstige vorm van criminaliteit waar vaak een wereld van geweld, bedreiging en intimidatie achter schuil gaat. Het is belangrijk dat we dit niet tolereren in Oost Gelre. Daarom ben ik blij dat deze tip binnenkwam.”

Ga naar
07 augustus 2021
Bron: Gelderlander.nl

Vondst hennepkwekerij leidt tot sluiting woning Groenlo

Een woning aan het Blik in het Gelderlandse Groenlo is voor drie maanden gesloten wegens het aantreffen van een hennepkwekerij. Dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de locatie in beeld bij de politie. De burgemeester roept inwoners van haar gemeente dan ook op zich te melden, desnoods anoniem. “Het is belangrijk dat we hier samen een vuist tegen maken. Gemeente en politie doen er alles aan, maar zijn in sterke mate afhankelijk van tips uit de omgeving.”

Ga naar
10 september 2020
Bron: Oostgelre.nl

Hennepkwekerij in Groenlo ontmanteld dankzij anonieme tip

De politie heeft een hennepkwekerij ontmanteld in een appartement aan de Nieuwstad in Groenlo. Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem gingen agenten poolshoogte nemen. In de woning troffen zij zo’n 450 hennepplanten aan. Alles is in beslag genomen en vernietigd. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies