Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

01 november 2020 | Bron: Omroepvenlo

Illegale prostitutie ontdekt in woning Venlo

De politie Venlo is op 1 november 2020 een woning aan de Brialmontstraat binnengetreden wegens vermeende illegale prostitutie. Eenmaal binnen bleek hier ook sprake van te zijn. De politie was een onderzoek naar de woning gestart op basis van tips via Meld Misdaad Anoniem. Er is een proces verbaal opgemaakt tegen de betrokken personen. Ook zal de gemeente Venlo in de komende tijd besluiten of de woning tijdelijk wordt gesloten.

07 april 2020
Bron: De Limburger

Politie treft 160 kilo grondstoffen harddrugs aan in woning Venlo

In een woning aan de Gebroeders Daelstraat in Venlo trof de politie 160 kilo grondstoffen voor de productie van harddrugs aan dankzij een M.-tip. De materialen zijn in beslag genomen en worden vernietigd. Beide bewoners zijn aangehouden. 

Ga naar
15 april 2019
Bron: Omroepvenlo

Hennepplantage Venlo opgerold dankzij anonieme melding

De politie in Venlo heeft op 15 april een hennepkwekerij met ongeveer 140 hennepplanten ontruimd. Dankzij een tip via M. kwam de politie de kwekerij op het spoor. “Meld Misdaad Anoniem is een goed hulpmiddel bij de aanpak van hennepteelt, gevaarlijke installaties en diefstal van stroom”, aldus het wijkteam Venlo-Noord en -Oost.

Ga naar
01 maart 2019
Bron: Rechtspraak.nl

11 jaar celstraf voor dubbele poging tot moord in Venlo

De rechtbank Limburg heeft de hoofdverdachte veroordeeld tot een gevangenisstraf van 11 jaar voor een dubbele poging tot moord in Venlo. Het voorhanden hebben van een vuurwapen, vernieling van eigendommen en bedreiging werden ook meegenomen in de veroordeling. Mede dankzij een M.-tip is deze veroordeling tot stand gekomen.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies