Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

27 november 2020 | Bron: destentor.nl

Anonieme tips leiden politie Brummen naar illegaal vuurwerk, sigaretten en vuurwapens

De politie Brummen heeft eind november bij twee acties zwaar illegaal vuurwerk, (vuur)wapens, illegale sigaretten en contact geld in beslag genomen dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem. In totaal zijn vier personen aangehouden. 

Bij de eerste actie trof de politie op meerdere plaatsen illegaal vuurwerk aan. In een woning in Brummen werden meer dan 800 stuks zwaar vuurwerk en een grote partij illegale sigaretten gevonden. 

Bij de tweede actie werd een voertuig van de weg gehaald dat vol zat met illegaal vuurwerk. De drie inzittenden droegen (vuur)wapens en hadden veel geld op zak. In de woning van één van de inzittenden in Eerbeek werd ook een grote partij illegaal vuurwerk aangetroffen. Alles is in beslag genomen.

23 september 2022
Bron: De Stentor

Hennepkwekrij ontruimd in Brummen na anonieme tip

De politie heeft op 23 september een hennepkwekerij ontdekt in de Patrijsstraat in Brummen. Dit gebeurde na eigen onderzoek en een melding via Meld Misdaad Anoniem. In de woning was sprake van een gevaarlijke situatie vanwege de diefstal van stroom. De hennepkwekerij is ontmanteld en één persoon is aangehouden. 

Ga naar
07 januari 2021
Bron: LokaalGelderland

Anonieme tip leidt politie naar 75 kilo illegaal vuurwerk in Brummen

Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem heeft de politie 75 kilo illegaal vuurwerk in beslag genomen in een woning in Brummen. Agenten troffen onder andere lawinepijpen en nitraten aan. Alles is in beslag genomen en er wordt een onderzoek naar de bewoner ingesteld.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies