Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

12 januari 2021 | Bron: Tubantia.nl

Hennepkwekerij in Hengelo ontdekt na anonieme tip

Mede naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem heeft de politie op 12 januari een hennepkwekerij ontmanteld aan de Gerrit Peuscherstraat in Hengelo. In totaal werden 250 hennepplanten met bijbehorende attributen aangetroffen. Daarnaast was er ook sprake van diefstal van stroom. Eén persoon is aangehouden.

16 december 2022
Bron: Tubantia.nl

Duizenden namaakschoenen mede dankzij anonieme tips in beslag genomen in Hengelo

De politie in Hengelo heeft op 16 december in totaal 2.500 dozen met nagemaakte merkschoenen in beslag genomen. Op meerdere locaties werden de dozen met valse artikelen aangetroffen. De politie kwam de voorraad valse artikelen op het spoor mede dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem. 

Ga naar
16 mei 2021
Bron: Tubantia.nl

Politie vindt vijf kilo hennep in woning Hengelo

Mede naar aanleiding van tips via Meld Misdaad Anoniem heeft de politie een reeds geoogste hennepkwekerij ontmanteld in een woning aan de Leuvenstraat in Hengelo. Op de eerste etage troffen agenten ruim vijf kilo gedroogde henneptoppen aan. Alles is in beslag genomen en twee personen zijn aangehouden.

Ga naar
09 december 2020
Bron: Hengelonieuws.nl

Politie ontruimd hennepkwekerij Hengelo na M.-tips

De politie heeft een hennepkwekerij ontmanteld in een woning aan de Slachthuisweg in Hengelo. Dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem gingen agenten de poolshoogte nemen op de locatie. Eenmaal binnen troffen zij ruim 300 hennepplanten aan op zolder. Deze zijn in beslag genomen.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies