Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

29 januari 2021 | Bron: RTV Utrecht

Politie arresteert vijf personen wegens opruiing in Leerdam na M.-tip

De politie heeft vijf mannen opgepakt die op sociale media hebben opgeroepen tot rellen in Leerdam. De verdachten zijn tussen de 18 en 23 jaar, meldt de politie. Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwamen de verdachten in beeld. 

Vanwege de aanhoudende rellen eind januari, verspreid over het hele land, was de politie extra alert op online opruiing. Zowel de politie als M. riep de burger op om onderbouwde informatie te delen, zodat rellen, vernielingen en plunderingen zouden worden voorkomen.

09 april 2024
Bron: hetkontakt.nl

Drugsdealer aangehouden in Leerdam na anonieme tips

De politie heeft op 5 april een man aangehouden in zijn woning aan de Nieuwstraat in Leerdam. De man wordt verdacht van de handel in harddrugs. De politie startte een onderzoek naar aanleiding van meerdere anonieme tips. In de woning van de verdachten werden harddrugs, verpakkingsmateriaal en voorwerpen om drugs te gebruiken gevonden. De goederen zijn in beslag genomen door de politie. 

Ga naar
15 april 2021
Bron: AD.nl

Politie arresteert twee cokedealers in Leerdam

De politie Vijfheerenlanden heeft begin april een 29-jarige man en een minderjarige jongen aangehouden op verdenking van drugsdealen. Beide verdachten werkten los van elkaar.Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de politie de 29-jarige man op het spoor. Tijdens zijn aanhouding had hij een handelshoeveelheid cocaïne, enkele xtc-pillen en één mes bij zich. De minderjarige jongen werd later op de avond aangehouden, omdat hij op een gestolen scooter reed wiens licht defect was. Ook tijdens zijn aanhouding bleek hij cocaïne bij zich te hebben. Alles is in beslag genomen.

Ga naar

Bron: Politie.nl

Anonieme tips leiden tot aanhouding drugsdealer in Leerdam

De politie heeft op 5 april een man aangehouden in zijn woning aan de Nieuwstraat in Leerdam wegens verdenking van handel in harddrugs. Mede dankzij anonieme tips kwam de verdachte in beeld bij de politie. In zijn woning werden ook een handelshoeveelheid harddrugs, verpakkingsmateriaal en voorwerpen om drugs mee te gebruiken in beslag genomen. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies