Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

04 februari 2021 | Bron: Politie Nieuwegein

Hennepkwekerij ontmantelt in bedrijfspand Nieuwegein

Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem heeft de politie een hennepkwekerij ontmanteld in een bedrijfspand aan de Gelderhaven in Nieuwegein. In totaal werden 215 hennepplanten aangetroffen. Een persoon is aangehouden.

12 december 2022
Bron: AD.nl

Grote partij illegaal vuurwerk in Nieuwegein aangetroffen na M.-tip  

Op 12 december heeft de politie in Nieuwegein een grote en gevaarlijke partij illegaal vuurwerk aangetroffen. Dit gebeurde na eigen onderzoek en een tip via Meld Misdaad Anoniem. De partij illegaal vuurwerk lag opgeslagen in een garagebox aan de Zegelstede in Nieuwegein. In totaal ging het om ongeveer honderd kilo aan zwaar illegaal vuurwerk. Daarnaast waren er ook geknutselde vuurwerkbommen in de garagebox aanwezig. Vanwege het risico tot ontploffen dat deze ‘bommen’ hebben, werd de Explosieve Opruimingsdienst Defensie (EOD) ingeschakeld. Zij hebben het vuurwerk opgehaald en vernietigd. 

Ga naar
28 januari 2022
Bron: AD.nl

Bedrijfspand Nieuwegein gesloten na anonieme melding

De burgemeester van Nieuwegein heeft op 28 januari een bedrijfspand gesloten aan de Grote Wade voor de duur van één jaar wegens het aantreffen van hennepteeltattributen. Dankzij een melding via Meld Misdaad Anoniem kwam de politie, in samenwerking met de gemeente en de douane het pand op het spoor. In de bedrijfsruimte vonden zij materiaal dat gebruikt wordt voor het telen van hennep. Hierop heeft de burgemeester het besluit genomen het pand voor één jaar te sluiten. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies