Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

14 februari 2021 | Bron: AD.nl

Politie vindt dankzij M.-tip hennepkwekerij met 8.400 stekken in Spijkenisse

Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem stelde de politie een onderzoek in naar een garagebedrijf aan de Ir. Herman de Grootweg in Spijkenisse. Daar troffen zij een in werking zijnde hennepkwekerij aan met maar liefst 8.400 hennepstekken. Het bedrijf is op last van de burgemeester van de gemeente Nissewaard gesloten voor de duur van drie maanden. De eigenaar en een werknemer zijn aangehouden. 

30 januari 2023
Bron: Politie Nissewaard (IG)

Politie sluit woning in Spijkenisse wegens drugshandel

De politie heeft begin januari een woning in Spijkenisse gesloten wegens drugshandel. Naar aanleiding van een melding via Meld Misdaad Anoniem startte de politie een onderzoek. Hieruit bleek dat er gedeald werd vanuit de woning. Tijdens een zogenaamde ‘schepactie’ werden enkele kopers van de drugs aangehouden en gehoord. Vervolgens werden twee 28-jarige verdachten uit Spijkenisse aangehouden. In de woning werd ook cocaïne aantroffen, waarop de burgemeester de locatie voor drie maanden heeft gesloten. De twee verdachten zitten 90 dagen in gevangenhouding in afwachting van hun rechtszaak. 

Ga naar
22 december 2022
Bron: Politie.nl

Vuurwapens en explosieven aangetroffen in Spijkenisse na anonieme tip

De politie in Spijkenisse heeft op 22 december in een woning aan de Beethovenstraat meerdere vuurwapens en explosieven aangetroffen. Daarnaast werden ook attributen ontdekt die gebruikt worden bij de hennepteelt. Een 43-jarige man is aangehouden. De politie kwam de locatie op het spoor dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. 

Ga naar
02 februari 2022
Bron: Politie Nissewaard (Instagram)

Drugsdealers aangehouden in Nissewaard mede dankzij M.-tips

In de laatste week van januari heeft de politie in Nissewaard vier personen aangehouden ter verdenking van de handel in verdovende middelen. Dit gebeurde mede dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem. Naast de aanhoudingen hebben de agenten ook de voertuigen en woningen van de verdachten doorzocht. Daar stuitte zij op duizenden euro’s aan contant geld, een handelshoeveelheid harddrugs en een vuurwapen. Alles is in beslag genomen en de verdachten zullen zich binnenkort voor de rechter moeten verantwoorden. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies