Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

02 maart 2021 | Bron: Gooi en Eemlander

Fietsenwinkel Soest gesloten na vondst drugs en wapens

Tijdens een onderzoek naar een fietsenwinkel aan de Weteringpad in Soest heeft de politie op 2 maart drie aanhoudingen verricht nadat er illegale wapens en drugs op locatie werden aangetroffen. Een tip via Meld Misdaad Anoniem was een aanleiding tot het opstarten van een onderzoek naar de fietsenwinkel. 

De burgemeester van Soest geeft aan: ,,Door een melding van een burger heeft de gemeente samen met politie onderzoek gedaan naar dit pand. Hierdoor zijn wapens en drugs gevonden en heb ik het pand kunnen sluiten. Het melden van verdachte situaties zorgt ervoor dat Soest weer een stukje veiliger is geworden.’’, aldus de burgemeester van Soest. 

09 april 2024
Bron: Politie.nl

Hennepkwekerij ontdekt in Soest dankzij anonieme tip

Naar aanleiding van een anonieme tip heeft de politie op 9 april een hennepkwekerij ontmanteld in een bedrijfspand aan de Industrieweg in Soest. In de kwekerij stonden naar schatting 1.000 hennepplanten en 2.000 stekjes. Daarnaast werden ook diverse apparatuur in beslag genomen. Ook werd de stroom voor de hennepkwekerij illegaal afgenomen. De energieleverancier doet aangifte voor diefstal en heeft het bedrijfspand afgesloten van stroom. Het onderzoek is nog volop bezig en toekomstige aanhoudingen worden niet uitgesloten. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies