Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

11 maart 2021 | Bron: NOS

Bijna 100 kilo heroïne en 180.000 euro in woning Hoogvliet

In een huis in het Rotterdamse stadsdeel Hoogvliet heeft de politie maandag bijna 96 kilo heroïne en 180.000 euro contant geld gevonden. De bewoners, een 48-jarige man en een jongen van 15, zijn aangehouden. De jongen is inmiddels vrijgelaten.

De politie kwam de drugs op het spoor na een tip via Meld Misdaad Anoniem. Daarop volgde een onderzoek. Bij de doorzoeking van de woning werden op meerdere plekken drugs gevonden. “De schuur bij het huis was zo ingericht dat de heroïne daar versneden kon worden”, aldus de politie.

24 augustus 2023
Bron: 112 Rijnmond

Politie ontdekt hennepkwekerij in woning Rotterdam

De politie heeft op 24 augustus een hennepplantage aangetroffen in een woning aan het Santandererf in Rotterdam. Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de locatie in beeld. In totaal zijn 150 hennepplanten geruimd en is een 37-jarige man aangehouden.

Ga naar
25 juli 2023
Bron: Politie.nl

Vier aanhoudingen drugspand Rotterdam

De politie heeft op 24 juli vier verdachten aangehouden in een woning aan de Botersloot wegens het aantreffen van drugs, gerelateerde goederen en een wapen. De verdachten, drie mannen van 36, 36 en 47 jaar en een 38-jarige vrouw, kwamen allen uit Rotterdam. Mede dankzij een anonieme tip kwamen de agenten hen op het spoor.

Ga naar
09 mei 2023
Bron: Politie.nl

Aanhouding bedreiging in metro met vuurwapen in Rotterdam

De politie heeft op 9 mei een 35-jarige man uit Rotterdam aangehouden op verdenking van bedreiging met vuurwapen in de metro in oktober 2022. De politie kwam de verdachte op het spoor dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem naar aanleiding van het opsporingsprogramma Bureau Rijnmond. De man had tijdens een ruzie in de metro iemand bedreigd met een vuurwapen door het op z’n hoofd te plaatsen. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies