Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

27 maart 2021 | Bron: NU.nl

Drugshandel vanuit woning Leidsche Rijn; meerdere dealers aangehouden

De politie Utrecht heeft op 26 maart meerdere drugsdealers in een woning aan de Wapendragenvlinder in Leidsche Rijn aangehouden dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem. Uit onderzoek bleek dat er vanuit de huis drugs werd verkocht.

Een 39-jarige Utrechter verliet de woning met een grote tas bij zich. Na controle bleek de tas vol met drugs te zitten. Met deze aanhouding was er voor de politie voldoende bewijs om een woning te betreden. Tijdens de huiszoeking werden een 30-jarige man uit Bodegraven en een 36-jarige man uit Vleuten aangehouden. In het huis werd drugs en ruim 16.000 euro aan contant geld aangetroffen. De drugs, het geld en twee auto’s zijn in beslag genomen.

De woning werd gesloten, maar niet veel later zagen getuigen toch nog mensen in het huis. De politie werd ingeschakeld en opnieuw werden er aanhoudingen verricht. Eén van de mannen bleek een 41-jarige man uit Den Haag, die eerder in deze zaak ook al was aangehouden.  

12 april 2023
Bron: AD.nl Politie Utrecht Noord

Politie vindt hennepmaterialen in garagebox Utrecht dankzij M.-tip

De politie heeft hennepmaterialen in beslag genomen in een garagebox aan de Bombaydreef in Utrecht mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. Dit betrof o.a. meerdere zakken potgrond, kabels en speciale lampen. De politie doet verder onderzoek naar de verdachte(n).

Ga naar
24 februari 2023
Bron: Politie.nl

Twee personen aangehouden in Utrecht vanwege drugshandel

De politie heeft op 24 februari twee verdachten aangehouden in een winkelpand aan de Columbuslaan wegens mogelijke betrokkenheid bij de handel in drugs. De politie kwam de locatie op het spoor dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem. Naast drugs zijn ook verboden medicijnen aangetroffen. Alles is in beslag genomen. 

Ga naar
11 november 2022
Bron: Duic.nl

Zeven drugsdealers aangehouden in Utrecht na tips via Meld Misdaad Anoniem

In de Utrechtse buurt Geuzenwijk heeft de politie op 10 november zeven personen aangehouden op de verdenking van het handelen in verdovende middelen. Dit gebeurde mede dankzij diverse tips via Meld Misdaad Anoniem. Na onderzoek bleek dat een familie vanuit een woning zich bezighield met drugshandel. In de woning werden tientallen voorverpakte zakjes met hennep, tachtig pakjes cocaïne en duizenden euro’s aan contant geld aangetroffen. Alles is in beslag genomen en de recherche gaat verder met het onderzoek.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies