Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

31 maart 2021 | Bron: Politie Bloemendaal

Diverse drugsdealers aangehouden in regio Bloemendaal

De politie Bloemendaal, Heemstede en Zandvoort heeft meerdere drugsdealers gearresteerd die actief bezig waren in de regio. Bij de aanhoudingen is een handelshoeveelsheid harddrugs aangetroffen, evenals in de woningen van de verdachten. Alles is in beslag genomen en een proces verbaal wordt tegen hen opgemaakt. Beide personen kwamen in beeld dankzij meldingen via Meld Misdaad Anoniem.

17 augustus 2023
Bron: Heemsteder.nl

M.-tip waardevol bij ontmanteling hennepkwekerij Heemstede

Mede dankzij een anonieme tip via Meld Misdaad Anoniem heeft de politie een hennepkwekerij ontmanteld in een woning aan de Brabantlaan in Heemstede. In totaal werden meer dan 100 hennepplanten geruimd en benodigde apparatuur werd in beslag genomen. Een 33-jarige man uit Heemstede is aangemerkt als verdachte, zijn betrokkenheid wordt onderzocht.

Ga naar
12 oktober 2020
Bron: IJmuidercourant.nl

Burgemeester sluit woning Heemstede vanwege hennepkwekerij

De burgemeester van Heemstede heeft een woning aan de Spinozalaan gesloten voor drie maanden vanwege het aantreffen van een hennepkwekerij. Dankzij tips via Meld Misdaad kwam de politie de woning op het spoor. Agenten troffen 202 hennepplanten aan en constateerden dat stroom en water illegaal werden afgetapt. Een gespecialiseerd team heeft de hennepkwekerij ontmanteld

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies