Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

13 april 2021 | Bron: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Hennepkwekerij in Sittard geruimd dankzij anonieme tip

Op 13 april heeft de politie een hennepkwekerij ontmanteld aan de Eisenhowerstraat in Sittard. Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem besloot de politie onderzoek te verrichten naar het appartement op de tiende verdieping van een flat. Daar troffen zij ongeveer 340 hennepplanten aan. Daarnaast was er ook sprake van diefstal van elektriciteit, met alle gevolgen van dien. Alles is in beslag genomen en wordt vernietigd. 

11 maart 2023
Bron: Limburg24.nl

Politie arresteert drugsdealers in Sittard en ontdekt vuurwapen

Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem startte de politie Sittard een onderzoek naar drie mogelijke drugsdealers in Sittard. Op donderdag 9 maart werden de verdachten aangehouden. De politie trof tijdens de arrestatie diverse handelshoeveelheden drugs en één wapen aan.Daarnaast werd ook drugs in hun voertuig en in één van hun woningen aangetroffen. Alles is in beslag genomen en de verdachten moeten zich binnenkort verantwoorden bij de rechter. 

Ga naar
24 april 2021
Bron: 1Limburg.nl

M.-tip leidt tot hennepvondst van honderden kilo’s in Sittard

Een grote hennepvangst op een zolder in een woning aan de Mathias Kempstraat in Sittard. De politie heeft op 20 april in totaal 395 kilo hennep in beslag genomen, mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. Het huis bleek te worden gebruikt als opslagplaats.De woning werd via een particulier verhuurd aan een man, die het vervolgens weer onderverhuurde aan zijn 18-jarige neef. Tijdens de doorzoeking van de woning trof de politie ook nog ruim 70.000 euro aan. De 18-jarige man en een 35-jarige vrouw zijn aangehouden.

Ga naar
22 december 2016
Bron: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Zeven hennepknippers aangehouden in Sittard

De politie ontdekte op 22 december een hennepplantage in een woning aan de Pastoor Rayenstraat in Sittard. Daarbij werden zeven personen aangehouden. Op het moment van de inval waren zij de hennep aan het knippen.De politie kwam de plantage op het spoor na een tip via Meld Misdaad Anoniem. Op de bovenverdieping van het huis stonden 250 hennepplanten (geschatte waarde 20.500 euro). Ook was er sprake van energiediefstal. De planten en de apparatuur zijn vernietigd.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies