Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

19 april 2021 | Bron: Gemeente Veenendaal Politie.nl

Hennepknipperij in garagebedrijf Veenendaal ontdekt; 9 arrestaties

De politie heeft een hennepknipperij in een garagebedrijf aan de Bobinestraat in Veenendaal ontmanteld. Dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de zaak aan het licht. Negen verdachten, waarvan één man en acht vrouwen tussen de 30 tot 60 jaar, zijn op heterdaad aangehouden. Allen waren afkomstig uit Rhenen. Tijdens de doorzoeking van het pand werd in totaal 20 kilo hennep aangetroffen. Dit is in beslag genomen en zal worden vernietigd. 

Dergelijke activiteiten willen we niet in Veenendaal. Daarom heb ik het garagebedrijf meteen voor een half jaar gesloten. De actie laat zien dat ook anonieme meldingen serieus worden opgepakt. Jouw melding kan het verschil maken in de aanpak van dit soort criminele activiteiten.”, aldus de burgemeester van de gemeente Veenendaal. 

07 maart 2024
Bron: Alarmeringen.nl

Man uit Veenendaal aangehouden voor drugshandel aan minderjarigen

De politie heeft op 28 februari een 29-jarige man uit Veenendaal aangehouden op verdenking van het handelen in drugs, onder andere aan minderjarigen. Mede dankzij anonieme tips kwam de man in beeld bij de politie. De verdachte zou (soft)drugs verkopen vanuit zijn woning. De middelen werden aangeboden via social media. Op 28 februari observeerde de politie de woning van de man. Daar constateerde men meerdere keren dealgedrag, zoals korte contactmomenten met veelal jonge afnemers van drugs. In het huis van de verdachte werden softdrugs aangetroffen en attributen die gebruikt kunnen worden voor het handelen in drugs. De politie hield drie afnemers van drugs aan, nadat zij contact hadden gehad met de 29-jarige verdachte. Het ging om twee vrouwen van 17 en 18 jaar en een jongen van 17 jaar. Voor de minderjarigen zijn zorgmeldingen aangemaakt. Het OM heeft bepaald dat zij niet worden vervolgd, maar zorgbegeleiding wordt aangeboden.

Ga naar
23 maart 2023
Bron: De Bunschoter

Hennepkwekerij ontdekt in woning Bunschoten dankzij M.-tip

Naar aanleiding van een anonieme tip heeft de politie een hennepkwekerij ontmanteld in de Bunschoter Veenkamp. Een 36-jarige bewoner is aangehouden en zal worden verhoord. 

Ga naar
27 november 2020
Bron: Gemeente Rhenen

Hennepkwekerij in Rhenen ontdekt

Naar aanleiding van tips via Meld Misdaad Anoniem ging de politie Rhenen poolshoogte nemen in een woning aan de Utrechtsestraatweg  in buurtschap Remmerderen. Daar troffen agenten een hennepkwekerij aan. In totaal werden 600 hennepplanten geruimd. Tijdens het vervolgonderzoek werd ook 335.000 euro in de woning aangetroffen. Twee personen zijn aangehouden.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies