Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

21 april 2021 | Bron: Politie.nl Schie.nu

Actiedag tegen vastgoedcriminaliteit brengt misstanden aan het licht

Gemeenten uit de regio Rotterdam, politie en het RIEC Rotterdam hebben op 20 april een actiedag tegen vastgoedcriminaliteit georganiseerd. Deze controles vonden plaats in Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen en Dordrecht.

De actiedag is een direct gevolg van de campagne van Meld Misdaad Anoniem waarbij woning- of pandeigenaren worden geïnformeerd over signalen van malafide huurders. Op acht van de vijftien bezochte adressen in Schiedam was de situatie niet in orde. Er was bijvoorbeeld sprake van illegale verhuur van kamers. De pandeigenaren en een uitzendbureau kunnen een bestuurlijke boete verwachten. Daarnaast is een persoon zonder verblijfstitel aangehouden.

24 augustus 2023
Bron: 112 Rijnmond

Politie ontdekt hennepkwekerij in woning Rotterdam

De politie heeft op 24 augustus een hennepplantage aangetroffen in een woning aan het Santandererf in Rotterdam. Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de locatie in beeld. In totaal zijn 150 hennepplanten geruimd en is een 37-jarige man aangehouden.

Ga naar
23 augustus 2023
Bron: Wijkagent_vlaardingen_west

Drugsdealers aangehouden in Vlaardingen

De politie heeft vier personen aangehouden wegens drugsdealen in Vlaardingen-West. Dankzij anonieme tips kwamen ze de handel op het spoor. Er zijn aanzienlijke hoeveelheden harddrugs in beslag genomen.

Ga naar
25 juli 2023
Bron: Politie.nl

Vier aanhoudingen drugspand Rotterdam

De politie heeft op 24 juli vier verdachten aangehouden in een woning aan de Botersloot wegens het aantreffen van drugs, gerelateerde goederen en een wapen. De verdachten, drie mannen van 36, 36 en 47 jaar en een 38-jarige vrouw, kwamen allen uit Rotterdam. Mede dankzij een anonieme tip kwamen de agenten hen op het spoor.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies