Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

30 april 2021 | Bron: Ed.nl

Drugsvondst leidt tot sluiting woning Kaatsheuvel

Een woning aan de Buitenvaert is voor drie maanden gesloten wegens drugshandel vanuit de woning. In februari ontving de politie een tip via Meld Misdaad Anoniem. Hierop volgend startte zij een onderzoek dat op 17 maart tot een huiszoeking leidde. In de woning werd een handelshoeveelheid drugs en bijbehorende attributen aangetroffen.

Burgemeester Hanne van Aart is blij met de oplettendheid van buurtbewoners in de strijd tegen drugscriminaliteit. “Het is een bijdrage leveren aan je eigen en andermans leefbaarheid en veiligheid. Niet wegkijken maar aanpakken. Dat een ander zich crimineel gedraagt, verplicht jou niet tot zwijgen.”, aldus de burgemeester.

21 januari 2022
Bron: AD.nl

Hennepkwekerij ontmanteld in Kaatsheuvel na M.-tip

De politie heeft op 21 januari een hennepkwekerij ontdekt in een loods aan de Doctor van Beurdenstraat in Kaatsheuvel. Dit gebeurde na een tip via Meld Misdaad Anoniem. In de loods was een kweekruimte aangetroffen. Hier stonden in totaal 650 hennepplanten in. Naast alle hennep heeft de politie ook een motor en auto in beslag genomen, omdat het vermoeden bestaat dat dit met onverklaarbaar vermogen is aangeschaft. Het onderzoek wordt door de recherche voortgezet. 

Ga naar
29 november 2020
Bron: BD.nl

Anonieme tip over vuurwerk leidt politie naar hennepkwekerij attributen

De politie heeft op 28 november een verdachte aangehouden in een huis aan de Sweensstraat in Kaatsheuvel. De agenten kwamen af op een meldingen van illegaal vuurwerk, maar troffen meerdere attributen voor een hennepkwekerij aan. Ondanks een huiszoekingsbevel, weigerde de man medewerking te verlenen. Dit resulteerde, na meerdere waarschuwingen, in een aanhouding. De goederen zijn in beslag genomen.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies