Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

04 mei 2021 | Bron: Rechtspraak.nl

Hennepteelt, wapen en munitie leidt tot 120 uur taakstraf

De gerechtshof Arnhem-Leeuwarden heeft een 51-jarige man in hoger beroep veroordeeld tot een taakstraf tot 120 uur. In 2014 werd een melding gedaan via Meld Midaad Anoniem. Uit onderzoek, thermische opnames en warmtemetingen bleek dat er hoogstwaarschijnlijk een hennepkwekerij aanwezig zou zijn in de woning van de verdachte. Bij de doorzoeking trof de politie een hennepkwekerij met ruim 500 planten, een wapen en munitie aan.

16 april 2024
Bron: waldnet.nl

Burgemeester Leeuwarden sluit woning vanwege hennepkwekerij

De burgemeester van Leeuwarden heeft op 16 april een woning aan de Uiterdijksterweg gesloten voor drie maanden gesloten wegens het aantreffen van een hennepkwekerij met daarin 492 hennepplanten.  De politie kwam op 27 februari de kwekerij op het spoor naar aanleiding van anonieme tips.

Ga naar
22 maart 2024
Bron: Politie Basisteam Leeuwarden (X)

Drie aanhoudingen in Leeuwarden na M.-tips

Naar aanleiding van M.-tips heeft het Criminele Interventie Groep van het basisteam Leeuwarden op 21 maart drie aanhouding verricht. De aanhoudingen komen voort uit een onderzoek naar handel in verdovende middelen. Op het Stationsplein werden twee 23-jarige mannen uit Waadhoeke aangehouden, nadat was gezien dat zij vermoedelijk in harddrugs handelde. Na een fouillering werden er diverse wikkels en een grote bol, vermoedelijk, cocaïne in beslag genomen.Later op dezelfde avond werd op de Antillenweg een 19-jarige lachgashandelaar op heterdaad betrapt en aangehouden. Ook hij is afkomstig uit de gemeente Waadhoeke. De verdachten zijn voor onderzoek ingesloten. De gemeente Leeuwarden wordt geïnformeerd om de mannen onder bestuurlijke last een dwangsom op te leggen.

Ga naar
19 maart 2024
Bron: Rondomvandaag.nl

Burgemeester Leeuwarden sluit loods vanwege softdrugs

De burgemeester van Leeuwarden heeft op 19 maart een loods aan de Aldebaranweg op bedrijventerrein De Hemrik in Leeuwarden voor drie maanden gesloten. De politie trof daar een handelshoeveelheid softdrugs van 800 gram hennep aan. Op 17 januari ontving de politie een melding van een ruzie aan de Castorweg in Leeuwarden. Een van de betrokkenen was de huurder van de loods aan de Aldebaranweg. Onder zijn autostoel trof de politie een vuurwapen aan. Kort daarvoor ontving de politie via Meld Misdaad Anoniem een melding over illegale praktijken in de loods van de huurder. Daar werd softdrugs aangetroffen door de agenten.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies