Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

10 juni 2021 | Bron: gilzerijen.nl

Hennepkwekerij leidt tot sluiting woning in Rijen

De burgemeester van Gilze en Rijen heeft een woning aan het Hof van Liederkerk in Rijen voor twee maanden gesloten wegens het aantreffen van een hennepkwekerij. Mede naar aanleiding van tips via Meld Misdaad Anoniem controleerden de politie en gemeente op 4 mei bij deze woning. Daar troffen zij in de garage een hennepkwekerij aan. 

08 maart 2021
Bron: Brabants Dagblad

Burgemeester sluit woning Gilze na hennepvondst

De burgemeester van Gilze en Rijen heeft een woning aan de Pastoor Conincxstraat in Gilze gesloten voor twee maanden na het aantreffen van een hennepkwekerij afgelopen maand. Aanleiding voor de controle in de woning waren meldingen via Meld Misdaad Anoniem. Agenten troffen ruim 60 hennepplanten aan. Alles is in beslag genomen en vernietigd. 

Ga naar
31 december 2020
Bron: BNdeStem.nl

Vuurwerkhandel en illegale sigaretten: 22-jarige man uit Rijen opgepakt

Een 22-jarige man uit Rijen is opgepakt wegens het te koop aanbieden van illegaal vuurwerk op het internet. De man werd 29 december staande gehouden in zijn auto dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. Tijdens zijn aanhouding trof de politie 300 cobra’s, een fors geldbedrag en illegale sigaretten aan. 

Ga naar
27 mei 2020
Bron: BD.nl

Actiedag Gilze en Rijen succesvol; coke en xtc in beslag genomen

Tijdens een actiedag in Gilze en Rijen op 25 mei trokken politie en gemeente M.-tips na.  Dit resulteerde in het in beslag nemen van ruim 100 xtc-pillen en meerdere pakketjes cocaïne. Tegen meerdere verdachten wordt een proces-verbaal opgemaakt.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies