Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

11 juni 2021 | Bron: Wijkagent_Ede_buitengebied

M.-tip leidt tot ontmanteling hennepkwekerij in Ede

Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem heeft de politie een hennepkwekerij ontmanteld in een woning in Wekerom. Agenten troffen tientallen hennepplanten en de bijbehorende attributen aan. Alles is geruimd en vier mensen zijn aangehouden.

08 december 2022
Bron: 112Ede.nl

Drugs en vuurwerk aangetroffen in Ede na anonieme tip 

De politie heeft op 5 december een grote lading vuurwerk en harddrugs aangetroffen in een woning in Ede mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. In de woning vonden de agenten in totaal tientallen kilo’s vuurwerk, twee kilo harddrugs en duizenden XTC-pillen. Daarnaast was er ook veel contant geld en een boksbeugel in de woning aanwezig. Alle goederen zijn in beslag genomen.

Ga naar
07 januari 2021
Bron: Edestad.nl

Politie Ede stuit op hennepkwekerij

Mede dankzij een M.-tip stuitte de politie op professionele hennepkwekerij in een woning in Ede. De exacte omvang van de kwekerij is nog onbekend vanwege het lopende onderzoek, maar het pand is inmiddels ontruimd.

Ga naar
25 mei 2020
Bron: Gelderlander.nl

Anonieme tip leidt politie naar leverancier hennepkwekerijen in Ede

Tijdens een inval bij een bedrijf aan de Elleboog in Ede heeft de politie een grote hoeveelheid benodigdheden voor hennepkwekerijen in beslag genomen. Een M.-tip bracht hen op het juiste spoor. Naast de kweekartikelen troffen agenten ook een aantal vuurwerkbommen aan. Een specialistisch team heeft de explosieven ontmanteld. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. Een woordvoerster van de politie laat weten “buitengewoon blij te zijn met de melding die naar dit adres heeft geleid.”

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures