Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

17 juni 2021 | Bron: BNdeStem.nl

Drie Sliedrechtse woningen gesloten wegens aantreffen hennepkwekerijen

De burgemeester van Sliedrecht heeft twee woningen aan de Baanhoek en één woning aan de Lelystraat gesloten wegens het aantreffen van een hennepkwekerij. Mede dankzij anonieme tips kwam de politie de locaties op het spoor. Er zijn nog aanhoudingen verricht“Ik vind het niet acceptabel dat inwoners in gevaar worden gebracht. In onze gemeente is eerlijk zaken doen een belangrijke waarde. Voor criminaliteit is hier geen plaats”, aldus de burgemeester.

01 april 2021
Bron: BN de Stem

M.-tips ontmaskeren hennepkwekerij Sliedrecht

Naar aanleiding van anonieme tips heeft de politie een hennepkwekerij ontmanteld aan de Baanhoek in Sliedrecht. De kwekerij werd ontdekt in een grote schuur op het erf van een woning. In totaal troffen agenten bijna 900 hennepplanten aan. De bewoner is aangehouden.

Ga naar
02 maart 2018
Bron: Facebookpagina politie Drechtsteden-Buiten

Aanhouding drugshandel in Sliedrecht

Een M.-tip leidde de politie in de week van 26 februari naar een woning aan de Thorbeckelaan in Sliedrecht. In de woning vond de politie ruim een kilo harddrugs, diverse voorgedraaide joints en enkele duizenden euro’s aan contant geld. De aanwezige 46-jarige man was geen onbekende van de politie. Eerder liep hij al tegen de lamp voor drugsincidenten. De Sliedrechter is aangehouden. De politie nam de drugs en het contant geld in beslag.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies