Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

16 augustus 2021 | Bron: HetKontakt.nl

Twee hennepkwekerijen ontmanteld in Culemborg

Binnen vier weken zijn twee hennepkwekerijen ontdekt in Culemborg. Halverwege mei werden honderden hennepplanten aangetroffen in een bedrijfsverzamelgebouw aan de Beesdseweg. In juni werd in een woning aan de Sleutelbloem een hennepkwekerij met tientallen hennepplanten aangetroffen dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. Beide locaties zijn voor ten minste drie maanden gesloten.

17 mei 2023
Bron: Gemeente Culemborg

Wederom grote drugsvondst in Culemborg dankzij anonieme tip

Mede naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem heeft de politie op 14 mei een grote hoeveelheid drugs aangetroffen in een woning in Culemborg. Er werden honderden xtc-pillen, vijf bakken wiettoppen en twee pakken speed aangetroffen. De verdachte is op een later moment aangehouden. 

Ga naar
01 april 2023
Bron: Gemeente Culemborg

Burgemeester Culemborg sluit woning na drugs- en wapenvondst

Vanwege de vondst van grote hoeveelheden harddrugs en zeven vuurwapens heeft de burgemeester van Culemborg besloten een woning aan het Rheapad te sluiten voor ten minste drie maanden. Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem startte de politie een onderzoek. Hierop besloot de politie een verdachte aan te houden in de woning vanwege de aanwezigheid van handelshoeveelheden harddrugs en meerdere wapens. Samen met het Openbaar Ministerie doet de politie verder onderzoek om de verdachte ook strafrechtelijk te vervolgen.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies